Na tuhle oslavu nikdy nezapomene! Po útoku kamarádky málem vykrvácela, teď se bojí mezi lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Na tuhle oslavu nikdy nezapomene! Po útoku kamarádky málem vykrvácela, teď se bojí mezi lidi!

Fotografie
Fotografie (internal)

Veselé silvestrovské oslavy se pro jednadvacetiletou Kim Murphy změnily v nezapomenutelný zážitek! V poslední den loňského roku byla bezdůvodně napadena svou kamarádkou. Ta sice byla potrestána, ale Kim stopy útoku z paměti ani z tváře už nikdo nevymaže!

Oslava v kruhu přátel se konala v loni v britském městě Chelmsford v Essexu. Přátelskou pohodu ovšem narušila hádka mezi Kim Murphy a Lauren Field (25). Konflikt ale nebyl pouze o výměně názorů. Starší ze dvou Britek zaútočila a Kim Murphyovou několikrát sekla do obličeje rozbitou sklenicí! Řezné rány byly podle lékařů tak hluboké, že měla Kim vůbec štěstí, že útok své kamarádky přežila. Především na krku se totiž jednalo o pouhé milimetry, které dělily rány od zasáhnutí tepny!

Napadená Kim byla bezprostředně po útoku ve velikém šoku. Jediné, co si pamatuje, jsou kaluže krve všude kolem. Snažila se chránit si oči, a když si rukama zakrývala obličej, skrze ránu v tváři se dotýkala svých zubů, uvádí zpravodajský server Daily Mail. První pohled do zrcadla po zásahu chirurgů ji vyděsil, připadala si prý jako Frankenstein.
A jak jsou na tom obě účastnice nešťastného incidentu dnes? Lauren Field byla za svůj útok odsouzena ke čtyřem letům vězení. Zjizvená Kim se z rodného Chelmsfordu přestěhoval, aby byla co nejvíce z dosahu krvavých vzpomínek. Byla na tom dokonce tak špatně, že se ze strachu bála několik týdnů opustit svůj dům. Kvůli psychickým problémům musela zažádat také o změnu pracovního režimu, aby mohla pracovat z domova. Dříve přátelská a společnost milující Kim se až několik měsíců po odsouzení násilnice začíná zas cítit bezpečně a plánuje teď nějakou dobu cestovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.