Na svoje špíčky a celulitidu může být tahle dívka (22) hrdá, a to právem! Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Na svoje špíčky a celulitidu může být tahle dívka (22) hrdá, a to právem! Víme proč!

Megan je na svoje tělo hrdá!
Megan je na svoje tělo hrdá! (Foto: ara)

Problémy se svým tělem začala mít už jako pětiletá holčička. Fyzických odlišností na ostatních dívkách si všimla moc brzy a málem ji to stálo život. Dnes se Megan Jayne z Essexu raduje ze svých špíčků a my se teď můžeme potěšit s ní.

Už v pěti letech měla strach, že ostatní lidé si všimnou záhybu na jejím bříšku při sezení, už tehdy to všechno začalo. Ve čtrnácti letech u ní byla diagnostikována anorexie, vážila 28 kg a byla jen krůček od smrti.

Léčba, při které jí byl oporou hlavně tatínek, byla zdlouhavá. V šestnácti letech si uvědomila, kolik už jí tato nemoc sebrala ze života. Dostala vztek a začala jíst, během jednoho roku svou váhu ztrojnásobila, šťastná ale stále nebyla. Tentokrát diety střídalo přejídání.

Až jednou při prohlížení Instagramu objevila fotku, která se nechlubila svaly, ale špíčky. Tehdy pochopila, že své tělo musí milovat takové, jaké je. Tehdy se začala na sociální síti chlubit vlastním tělem.

 

„Když jsem viděla svou první fotku v bikinách, zhrozila jsem se,“ přiznala Megan DailyMailu. Tentokrát se však nenechala vlastním tělem vyděsit a publikovala další a další fotky, které dokumentovaly její potíže s příjmem potravy, až si získala přízeň desetitisíců fanoušků. Její filozofií je, že láska k vlastnímu tělu dokáže zachraňovat životy, a to považuje i za svou životní misi. Jejímu úsilí tleskáme!

 



Přečtěte si
-bello-
9. 11. 2015 • 21:54

nevím, proč je nadšená z toho, že má špeky.To, že se vyprasila a teď to vystavuje není nic, co bych já kladně hodnotila.Jako mladá holka má panděro, který by měla ve fitku shodit.To panděro je nejen hnusný, ale stejně nebezpečný, tak co jako? Holka má tělo rozteklý buchty.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.