Scénář posledních chvil ruského airbusu nad Egyptem: Přijela bomba s jídlem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Scénář posledních chvil ruského airbusu nad Egyptem: Přijela bomba s jídlem?

Nacházela se bomba v letadle v jídelním vozíku?
Nacházela se bomba v letadle v jídelním vozíku? (Foto: ČTK, EPA, Youtube)

Jak vypadaly poslední minuty života všech 224 pasažérů havarovaného ruského Airbusu A321? To pomalu odkrývá probíhající identifikace jejich těl i video, které naznačuje, že si prožili opravdové peklo!

Ruský server lifenews.ru totiž přišel s novým videozáznamem, který zachycuje doutnající trosky Airbusu A321 dvě hodiny po jeho pádu. Lékaři, kteří byli na místě, nalezli oběti v strašlivém stavu – jejich těla byla ještě připoutaná k sedačkám, strašlivě popálená, některá byla nalezena až 8 km od hlavní části trosek. Proto se experti přiklání k teorii, že v letadle před pádem vybuchla bomba, načež některé pasažéry vytáhl podtlak ven dírou v trupu.



Bomba v jídle?
Navzdory tomu, že se Egypťané snaží fakt o bombě či sestřelení letadla vyvrátit, začali vyslýchat zaměstnance a řidiče cateringové společnosti, která v sobotu nad ránem do letadla nakládala jídlo. Právě s ním mohli do letounu vnést bombu s časovačem. Potravinové vozíky totiž bývají v letadlech uloženy právě v jeho zadní části. A podle ruského serveru lifenews.ru právě pasažéři sedící v ocasní části měli na svých tělech rozsáhlé popáleniny a v tělech cizí kusy kovů.

Piloti nevysílali varovné signály
Podle amerického deníku Wall Street Journal první informace získané z černých skříněk naznačují, že před zřícením posádka nevysílala žádné varovné signály a těžko mohla hrozící katastrofu nějak zastavit, což by potvrzovalo verzi o výbuchu na palubě, případně jeho sestřelení.

Autor:  vpa

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.