Krásná olympionička se pohřešuje: Zavraždil ji žárlivý expřítel?! ...a co udělal s jejím tělem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krásná olympionička se pohřešuje: Zavraždil ji žárlivý expřítel?! ...a co udělal s jejím tělem?

Vyzývavá Julia doplatila na vztah se špatným mužem.
Vyzývavá Julia doplatila na vztah se špatným mužem. (Foto: Getty Images, Facebook, Youtube )

Vražda ze žárlivosti? Běloruská policie si to myslí! Týden pohřešovanou atletku Julii Balykinovou (31) prý sprovodil ze světa její bývalý přítel!

Ztratila se 28. října. Od té doby o sprinterce a účastnici londýnské olympiády Balykinové nikdo neslyšel. Až včera se našlo její opuštěné auto, které naskytlo hrůzný pohled – interiér byl údajně potřísněný krví!

„Po kontrole vozidla a následného prohledání bytu vše nasvědčuje tomu, že došlo ke spáchání vraždy,“ sdělil mluvčí běloruské kriminálky. Tělo krásné závodnice však dosud nalezeno nebylo.

Zato možný pachatel ano! Zatčen byl její bývalý přítel Dmitrij Vorobjov (27)! S ním se atletka rozešla před dvěma měsíci, jenže mladý muž se s tím nedokázal smířit. Na sociálních sítích jí několikrát vyznal lásku, která však nebyla opětována.
„Tak se alespoň nabídl s tím, že Julii pomůže při opravě bytu. A v době jejího zmizení se v jeho okolí zdržoval. Pak si pro něj přišla policie,“ potvrdil blízký přítel kdysi zamilovaného páru...

Balykinová závodila na LOH v Londýně na stovce.

 

Přečtěte si
-bello-
6. 11. 2015 • 19:42

Ta krásná olympionička je chlap , to mi nikdo nevezme.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.