Šok britských důchodců: Spadl na ně nechutný náklad z letadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Šok britských důchodců: Spadl na ně nechutný náklad z letadla!

Koule zmrzlých exkrementů napáchal na střeše pořádné škody.
Koule zmrzlých exkrementů napáchal na střeše pořádné škody. (Foto Facebook)

Nejdřív si mysleli, že se na ulici před jejich domem vybouralo auto.

Jenže pak důchodci Keith a Ruth Meadovi (oba 70) z britského městečka Melksham zjistili, že ránu, kterou slyšeli, způsobilo něco úplně jiného – střechou se jim na půdu propadla zmrzlá koule moči a výkalů z prolétajícího letadla! „Bylo to hnědožluté a páchlo to, takže nám hned došlo, o co jde. Jen nevíme, jestli nám to v pojišťovně uvěří,“ směje se Keith.

Přečtěte si
-bello-
29. 10. 2015 • 00:29

frannes staré rčení nemá žádnou logiku, Kaplického knihovna byla vybraná v nefér soutěži a Eliška Kaplicky se sem přihnala jak fúrie ten kšeft udat znova.Dokument, který natočila o tom, jaký jsme hnusný byrokrati a jak jsme projektu ublížili a jací jsme burani zpátečnický stojí za shlédnutí. A "tohleto " , jménem Kaplicky se pak vecpalo do jakési , pro mě neuchopitelné strany ANO. Kaplickému nic v Česku nehrozilo , šel za lepším, jeho věc.. Já mluvím za Česko, bydlím tady a kolem toho lejna bych chodila já, nikoli " svět " , tvůj argument se světem je tedy fakt pecka ! Tady , ( nevím jak ve světě ) se charakterově ani on ani ona nevycajchnovali! . P.S. Po smrti není nikdo hájenej, tak jako před ní !

frannes
26. 10. 2015 • 17:17

bello ,staré rčení říká ..o mrtvých jen dobře , takže trochu úcty a pokory by se slušelo. Ti kteří odešli z republiky většinou utíkali před totalitní komunistickou diktaturou, mnohdy před vězením, někdy byli přímo ze země vyštváni , Architekt Kaplický zanechal i světě mnoho oceňovaných staveb a bylo logické ,že by chtěl některou ze svých myšlenek uplatnit i ve své vlasti , tady musí říci, že ten blob se mi také nelíbil a už vůbec ne na plánovaném místě , jsem příznivce klasických vertikálních a horizontálních linií staveb kde také dochází k maximálnímu a efektivnímu využití daného prostoru.

-bello-
26. 10. 2015 • 12:51

Takhle nějak to vypustil z éra i Kaplický na českou zem, když z ní zdrhal, ale pak to lejno smetl a nabídnul jí ho k prodeji . A rovnou na Letnou a rovnou k Hradu A protože už není, nabízí to lejno Eliška Kaplicky a používá k tomu ANO.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.