Opilý zaměstnanec Ministerstva dopravy (23) to napálil do sloupu, popelnic a 3 aut: A málem smetl dívku (12)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Opilý zaměstnanec Ministerstva dopravy (23) to napálil do sloupu, popelnic a 3 aut: A málem smetl dívku (12)!

Jedno z aut, která mladík naboural.
Jedno z aut, která mladík naboural. (Foto Aha! – David Malík, Aktu.cz)

Naboural do sloupu, srazil popelnice, nabořil tři auta, tak tak minul malou holku a nakonec skoro pozvracel policisty! Takové »rodeo« předvedl opilý řidič (23), v pražské Kladenské ulici. Je údajně zaměstnancem Ministerstva obrany!

Mladík se vypotácel z hospody, po několika pokusech nastartoval a hned vzápětí svým audi nacouval do lampy. Když se konečně  rozjel, naboural znovu, tentokrát do popelnic a do zaparkovaných aut, poté málem srazil dívku (12). Asi po osmi stech metrech zběsilé jízdy silničního piráta dostihli policisté, které mladík vzápětí málem pozvracel. Podle serveru Tisen.tv je mladý muž kuchařem na Ministerstvu obrany. Policisté mu naměřili 2,5 promile alkoholu. Přestože byl šofér opilý tak, že s nimi skoro nemohl mluvit, blekotavě tvrdil, že předtím vypil jen tři piva. Skončil v policejní cele a čeká ho soud za ohrožení pod vlivem návykové látky.


 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.