Kristýna zachraňovala lidský život: Jiný řidič ji nejen ohrozil, ale dostala i sprostě vynadáno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kristýna zachraňovala lidský život: Jiný řidič ji nejen ohrozil, ale dostala i sprostě vynadáno!

Kristýna zachraňovala život, jiný řidič ji nejen ohrozil, ale dostala i sprostě vynadáno!
Kristýna zachraňovala život, jiný řidič ji nejen ohrozil, ale dostala i sprostě vynadáno! (Foto: Karel Janeček, HZS Moravskoslezský kraj)

Nehoda se stala v zatáčce u Milotic nad Opavou. Studenka Kristýna Štěpánová (17) jela s přítelem za vozidlem, které dostalo smyk. Její snaha pomoci zraněné je pochopitelná, na rozdíl od toho, čeho se za svou statečnost dočkala.

„Poskytla jsem první pomoc. To snad udělá každý slušný člověk,“ okomentovala skromně svůj čin studentka pro Blesk. Vzhledem k tomu, že zraněná měla prasklou slezinu, žebra a vnitřní krvácení dá se opravdu mluvit o záchraně života.

Sama Kristýna však skončila v nemocnici na kapačkách, významnou měrou k tomu přispěl fakt, že jiný řidič (26) naboural jejich odstavené auto. „My zachraňovali, oni jeli jako šílení. A pak nám ještě sprostě vyčinili, že můžeme za nehodu,“ svěřila nechápavě dívka.

Kristýna zachraňovala život, jiný řidič ji nejen ohrozil, ale dostala i sprostě vynadáno!

Autor:  mel

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.