Onemocněla rakovinou prsu ve 23, vyrovnala se s tím po svém! Místo bradavek kytičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Onemocněla rakovinou prsu ve 23, vyrovnala se s tím po svém! Místo bradavek kytičky!

Obrázky na ňadra jí vytetovali za pár hodin.
Obrázky na ňadra jí vytetovali za pár hodin. (Foto: ara)

Američanka Nikki Black právě ve Filadelfii rozjížděla svou kariéru komičky, když jí lékař oznámil zdrcující diagnózu. Ve 23 letech u ní zjistil rakovinu prsu a jí se okamžitě změnil život.

Zprávu po telefonu dostala nyní 25letá žena v polovině června, v červenci už podstoupila mastektomii, odstranili jí obě ňadra. Od přátel sice nechtěla přehnaný soucit nebo péči, reakce některých ji ale překvapila. „Hned se ptali, jakou velikost nových si nechám udělat nebo že mám dokonce natočit fetiš porno, když budu bez nich,“ svěřila se Nikki.


I když lékaři nejdříve říkali, že chemoterapie nutná nebude, nakonec ji na ni stejně poslali. V této fázi se Nikki cítila nejhůř. Bez části těla a pak i bez vlasů, oslabená a nemocná, v depresích. Připravovali ji sice na rekonstrukci ňader všitím roztahovačů kůže, samotnou operaci ale během léčby provést nemohli. A trápení neubývalo. Musela být hospitalizována kvůli krevní sraženině, negativnímu důsledku léčby. „Další den se moje srdce na pár vteřin zastavilo,“ popsala děsivé okamžiky.


Po všech peripetiích se ale dočkala dobré zprávy o těle bez rakoviny i vytoužených nových ňadrech. Přesto jí ale ke klidu a vydechnutí něco chybělo. A když pak potkala tatérku Holly Feneht, přesně věděla, co to je. Jinak dokonalá ňadra mají totiž místo bradavek velké jizvy, které jí prožitky neustále vracely. Holly, která se specializuje na tetování vyléčených z rakoviny, pro ni navrhla přesně to pravé, aby jizvy zakryla a měla na sobě umění s pro Nikki důležitým významem. „Jsou pro mě jako brnění, jako ochrana před světem,“ směje se konečně Nikki.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.