Kamarádky riskovaly jako dívky z filmu Smrt stopařek: Skončilo to znásilněním! Taxík by je vyšel na 120 Kč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kamarádky riskovaly jako dívky z filmu Smrt stopařek: Skončilo to znásilněním! Taxík by je vyšel na 120 Kč

Řidič se spolujezdcem odvezli dívky za Pardubice směrem na Sezemice k lesní cestě, kde jedna vůz opustila.
Řidič se spolujezdcem odvezli dívky za Pardubice směrem na Sezemice k lesní cestě, kde jedna vůz opustila. (Foto Aha!: Jitka Pecharová, ara)

Se svými životy hazardovaly podobně jako aktérky kultovním filmu Smrt stopařek dvě kamarádky v Pardubicích. Po diskotéce si ženy kolem 25 let zastavily auto s dvěma cizinci (28 a 21) z východního bloku.  Ti je odvezli do lesa. Jednu znásilnili, druhá včas vystoupila.

Představa sexu s rozjařenými, alkoholem opojenými ženami napadla dvojici cizinců zřejmě hned při nabrání stopařek. Sotva k nim ve čtyři ráno do tmavého volkswagenu nasedly, místo doleva k vlakovému nádraží, kam chtěly odvézt, odbočil vůz doprava směrem na Sezemice. Hned se dožadovaly vystoupení, ale marně.
Až v lese za městem, kde vůz zastavil, jedna z nich auto opustila. Venku si pak zavolala taxík a odjela pryč, zatímco její kamarádku oba muži znásilnili. „Zřejmě využili toho, že byla ovlivněna alkoholem a bála se klást aktivní odpor, ačkoliv sex odmítla,“ uvedla policejní mluvčí Eva Maturová.

Po sexu muži stopařku v lese vysadili a odjeli zpět do Pardubic, kde je brzy vypátrala policie, kterou zavolala znásilněná. Přiznali se, ale odmítli, že sex měli proti vůli stopařky. „To, že ji v lese nechali, považovali za zcela normální,“ tlumočila Maturová výpověď dosud netrestaných mužů, jimž hrozí až 10 let za mřížemi.

Taxík by je stál 120 Kč
Mladé ženy vůbec nemusely riskovat stopováním. Na téměř 2,5 kilometru vzdálené vlakové nádraží v Pardubicích by pěšky došly za půl hodinky. Nebo mohly jet bezpečněji taxíkem. „Stálo by to kolem 120 korun,“ řekl dispečer pardubické taxislužby Simona.

Autor:  jp

Přečtěte si
ellenic
16. 10. 2015 • 19:31

Ta druhá žena, co opustila v lese vůz si zavolala taxík a odjela v klidu domů? To nemohla zavolat kromě taxíka i Policii, to klidně nechala, aby její kamarádku znásilnili ?

hejhej
16. 10. 2015 • 11:29

Násilnických svi.ní přibývá a díky migrantům se řady zrůd rozšíří.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.