Michal L. (56): Prospal už 100. noc na záchytce! Ani jednou nezaplatil, víme kolik dluží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Michal L. (56): Prospal už 100. noc na záchytce! Ani jednou nezaplatil, víme kolik dluží!

Michal se divil, že to byla už stá noc, kterou strávil v Jihlavě na záchytce.
Michal se divil, že to byla už stá noc, kterou strávil v Jihlavě na záchytce. (Foto Aha!: Jiří Čada)

Neuvěřitelných 350 tisíc korun dluží za ubytování na protialkoholní záchytné stanici v Jihlavě Michal L. (56). V úterý dopoledne vyspalý a v dobré náladě záchytku opouštěl už po rekordních stech pobytech!

„Posté, to jsem vůbec nevěděl?“ divil se bezprostředně po propuštění rekordman. „To už bych měl asi dostat rozum,“ uvažoval Michal nahlas. „Své pobyty v protialkoholní záchytné stanici pan Michal započal už v roce 1982,“ poodhalil roušku rekordmanovy historie mluvčí záchytky Martin Málek. „Je v částečném invalidním důchodu a za žádný ze záchytů zatím nikdy nezaplatil,“ dodal mluvčí.

Ležel na náměstí

Den před tím Michala policisté našli bezvládně ležet na jihlavském náměstí. „Byl tak opilý, že nebyl schopen podrobit se dechové zkoušce,“ uvedl jeden z policistů. „Mám takový pocit, že se tu vyspím znovu hned dneska. Čekají mě totiž peníze,“ vyhrožoval naoko Michal.

Není sám
„Končím s chlastem,“ tvrdil Jindra K. (60) z Jihlavy při odchodu ze záchytky, když ji opouštěl po 99. Neuplynulo ani šest hodin a putoval zpět.

Přečtěte si
setroseuros
15. 10. 2015 • 16:25

vi co dela! nalije se a pak hup do tepla a teple postele a jeste mu tam i najist daji! Vyuziva jenom system! Sikulka! a kdyz ho zavrou za dluh , bude na tom jeste lip

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.