Na ulici mlátil muže (60): Lidé koukali, nikdo nepomohl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Na ulici mlátil muže (60): Lidé koukali, nikdo nepomohl!

Šílenec nejprve muže srazil na zem...
Šílenec nejprve muže srazil na zem... (Foto: MP Přerov )

Ubližují jiným, lidem v okolí je to lhostejné. Hlavně, že neútočí na ně... Agresor (25) zákeřně bez varování srazil na zem v centru Přerova muže (60), když byl na zemi, začal ho kopat.

Masakr trval s různou intenzitou několik minut. „Starší muž se otřeseně postavil a snažil se bránit, ale byl opět sražen a následovaly další ataky,“ popsal zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek. Okolní chodci buď rychle prošli kolem, nebo jen zpovzdálí přihlíželi. Nakonec se přece jen našli tři chlapi, kteří od sebe dvojici oddělili. Mezitím dorazila i hlídka strážníků. Napadený skončil ve špitále se zraněním v obličeji. Útočníka si převzala Policie ČR, hrozí mu až tři roky vězení.

Přečtěte si
-bello-
14. 10. 2015 • 01:24

zkratik nevím jak ty policii platíš, ale já si myslím, že placená málo je.Na to, co v posledních letech řeší , to je hnus co musí za malý peníz. No a Langera , co jim sebral platy a rozdal vyšším šaržím a na jednoho policistu udělala 3 vedoucí a ty zkušené vyházel a zaplavil Prahu Moraváky, co nenašli ani cestu z Václaváku na Kampu, už snad grázlíka nadupanýho zavřou. Panebože za takadyýlka je v této zemi pálka a on sám korupčník se fláká venku

ejvm1712
13. 10. 2015 • 12:16

Jako ten mladej kluk,co pomohl starýmu chlápkovi v metru. Dostal ránu do hlavy a zemřel Jeho otec pak říkal,že onen muž,kterého se jeho syn zastal se nikdy nepřihlásil a ni nepoděkoval. Co třeba Michal hrůza-zpěvák? něco podobnýho. Pak se někoho zastaňte.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.