Kabelky jsou velkou vášní! Co na vás mohou prozradit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kabelky jsou velkou vášní! Co na vás mohou prozradit?

Hýčkáte je ve skříni, je to vaše chlouba a ony na vás mezitím všechno prozradí.
Hýčkáte je ve skříni, je to vaše chlouba a ony na vás mezitím všechno prozradí. (EPA, ara)

Dámy, věřily byste, že osobnost a tak trochu i charakter se skrývají ve věci denní potřeby, obyčejné kabelce? Není ani tak důležité, co je zrovna uvnitř, ale jakým způsobem kabelku nosíte. Expertka na řeč těla, kalifornská socioložka a publicistka Kathlyn Hendricks (67), po dlouhém průzkumu definovala, co znamená ten který styl nošení…

Kabelka před tělem, ruce sepnuté? Tak to jde o ženu plachou, nedůvěřivou a s nízkým sebevědomím. Místy puritánskou a úzkostnou. Ojoj, lepší snad takhle svůj klenot nenosit!



Když se vám houpe kabelka u boku jako pistolníkovi kolty, budete hodně svobodomyslná, možná i roztěkaná až bohémská. Každopádně bez akcentu na značky, luxus, věhlas. Spíš pohodářka.

A kdo si nese kabelku přehozenou přes předloktí je ješitný na svoji funkci, postavení a možná i trochu narcistické povahy. Kdepak, to si nevyberete, každý způsob nošení odhalí jisté nedostatky v povaze… Brr, tváří se jako milá společnice a ona je mezitím tak indiskrétní!

Více v naší fotogalerii!



Přečtěte si
petra.chud...@...
9. 10. 2018 • 12:03

Já mám moc ráda kabelky, nosím je prakticky kamkoliv.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.