Průšvih bachařů ve věznici v Ostrově: Vězeň přeřízl mříž a utekl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Průšvih bachařů ve věznici v Ostrově: Vězeň přeřízl mříž a utekl!

Policie České republiky pátrá po uprchlém vězni.
Policie České republiky pátrá po uprchlém vězni. (Foto: PČR)

Poplach ve věznici v Ostrově na Karlovarsku vyvolal včera k ránu mladý vězeň. Dozorcům pláchl doslova pod nosem. Pro útěk zvolil klasickou metodu – přeřezal mříže. Dostal pilku zapečenou v chlebu?

Tomáše Kisse (21) poslal soud do vězení za krádeže na 14 měsíců. Možná se mu to zdálo moc, možná chtěl vyzkoušet bdělost a fyzickou zdatnost dozorců. Ty rozhodně pokořil. „Podle prvotních zjištění odsouzený muž přeřezal mříž v dozorové části věznice a přelezl plot,“ uvedl vrchní komisař Vězeňské služby Robert Blanda. Útěk přitom podle něj zaznamenal operační důstojník věznice na kamerovém systému. Než ale stačila zakročit zásahová hlídka, kterou zalarmoval, byl vězeň fuč. Věznice vyrozuměla policii. Ta pročesávala okolí, kontrolovala auta na silnicích a po odsouzeném pátrá.

Víte, kde je?
Uprchlík má 167cm vysokou štíhlou postavu, modré oči, v době útěku měl na sobě vězeňské kalhoty a obuv. Není ale vyloučeno, že se již převlékl. Zřejmě se poranil na rukou a dalších částech těla. Není nebezpečný v minulosti byl stíhán za krádeže aut a maření výkonu úředního rozhodnutí. Víte, kde je? Volejte linku 158.

Přečtěte si
jity
10. 10. 2015 • 09:24

Napřed přeřízl mříže a nyní přeřízne nějakou krasavici.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.