Z milionáře je bezdomovec: Půl roku živoří na vlastní zahradě... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Z milionáře je bezdomovec: Půl roku živoří na vlastní zahradě...

Sharafat jí jen to, co mu na pozemek propašují sousedi.
Sharafat jí jen to, co mu na pozemek propašují sousedi. (Foto ara)

Už půl roku žije Američan Sharafat Khan (69) jako bezdomovec. Neudělala ho z něj chudoba, ale jeho žena! Po šesti letech hádek bez varování vyměnila zámky v domě a manžel do něj zkrátka nesmí! A tak živoří na zahradě...

Teoreticky mu patří polovina luxusní vily v texaském městě Seabrook v hodnotě okolo 48 milionů Kč. Jenže jeho žena Shahnaz (61) v domě zamkla i všechny jeho doklady, peníze a platební karty. Nemocný muž se tak nemá čím prokázat na policii ani čím zaplatit právníka. A tak mu nezbývá než spát venku jako bezdomovec – jen s tím rozdílem, že nocuje na vlastním pozemku! Sousedé mají o Sharafata pochopitelně strach – nosili mu jídlo i deky, ale krkavčí žena mu vždy všechno zabavila. Na plot navíc vyvěsila ceduli, kterou zakazuje kolemjdoucím jejího manžela »krmit«.

Stařec je přitom nemocný a podle sousedů nemůže moc dobře chodit. „Jestli to takhle půjde dál, tak na prahu vlastního domu zemře!“ desí se jeden ze sousedů. Ti už prý třicetkrát volali policii, která je ale v tomto případě bezmocná – v souladu se zákonem prý nemůže ženu donutit, aby manžela pustila dovnitř. A rozvod? Ten prý nepřipadá v úvahu. Shahnaz tvrdí, že muslimský pár žije striktně podle práva šaría, které ho neumožňuje. Sharafat její výrok označil za nesmysl s tím, že jí jde jen o peníze a chce si nechat celý společný majetek.

Přečtěte si
zamlzena
9. 10. 2015 • 20:56

to je k neuvěření, ale možné je asi opravdu všechno.

dvorece
9. 10. 2015 • 18:26

I muslimové se můžou zbláznit. Což bude případ jeho ženy. Ovšem ti hodní sousedé až ona vyleze z baráku by mu měli dát šperhák a pomoci mu vyměnit také zámky. Možná že by ji to i uzdravilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.