Ruská rosnička hlásí: Je počasí k bombardování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ruská rosnička hlásí: Je počasí k bombardování!

Počasí příhodné na bombardování? V Rusku je opravdu všechno možné!
Počasí příhodné na bombardování? V Rusku je opravdu všechno možné! (Foto: Reuters )

Venku je hezky, dneska by to šlo... Pohledná moderátorka v červených šatech ruským televizním divákům hlásila, že v Sýrii jsou ideální podmínky pro letecké akce.

„Když mluvíme o počasí, načasování vzdušné kampaně bylo vybráno velmi dobře,“ uvedla hlasatelka na televizní stanici Rossija 24. Zabývala se povětrnostními podmínkami v Sýrii, které jsou prý pro ruské bombardování ideální.

Přečtěte si
-bello-
7. 10. 2015 • 12:16

No a co jako? Aspoň nějaký zprávy . US podávaly do médií američanům zprávy z bojů v Iráku jen animovaně a leckdy až po zásahu, byl zákaz ukazovat boje in natura. Al-Džazíra pak vysílala do světa tu tu řežbu o " lidská práva " , který tam US demokracie šla nastolit ! Pravý stav věcí vysílala pouze jedna nezávislá US TV /kterou ale komercí zblbí američané nesledují a je spíš pro intelektuály/. Teprv se uvidí jak informovanost pojme Rusko.Tak to je jen zmínka k věci až tady padne kritika Ruska.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.