TRANS-AFÉRA: Z muže ženou, pak mužem a zase zpět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

TRANS-AFÉRA: Z muže ženou, pak mužem a zase zpět!

Takto vypadá Chelsea dnes. Jak tomu bude za deset let...?
Takto vypadá Chelsea dnes. Jak tomu bude za deset let...? (Foto: Facebook)

Celý život se snaží přijít na to, kým vlastně je. Angličanka Chelsea Attonley (30) se narodila jako chlapec Matthew, ale ve 20 letech nechala předělat na ženu. Pak si to ale rozmyslela a nechala se změnit zpátky na muže. A teď je z ní znovu žena!

Chelsea, nebo chcete-li Matthew, trpí od dětství poruchou pohlavní identity. Už ve třech letech se převlékala do ženských šatů, později zjistila, že ji přitahují muži. V devatenácti začala vystupovat v travesti show a o rok později už podstoupila hormonální terapii, nechala si udělat prsa a začal si říkat Chelsea.

Jenže časem toho litovala: „Žádná operace mi nemůže dát skutečné ženské tělo a já se cítím, jako bych žila ve lži. Kvůli hormonům trpím depresemi a úzkostí. Zjistila jsem, že bude snazší přijmout, že jsem se narodila jako muž,“ svěřila se loni, kdy se z ní opět stával Matthew. Lékaři do ní píchali injekce testosteronu, díky nimž jí znovu začaly růst vousy i penis, který se po předchozí »léčbě« scvrkl. Letos však Chelsea znovu obrátila. „Pár dní předtím, než mi měli odstranit prsa, jsem si je prohlížela v zrcadle a říkala si, že o ně prostě nemohu přijít, jsou nádherná. Došlo mi, že jsem a už navždy budu Chelsea,“ ujišťuje.



Přečtěte si
nicnezpravda
6. 10. 2015 • 19:16

na 30 let nevypadá...tak min,na 50 let ať je to co je to,tuk na zádech nemusí vystavovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.