Družka vyhrožovala u soudu: Když ho zavřou, zabiju se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Družka vyhrožovala u soudu: Když ho zavřou, zabiju se!

Po vynesení trestu pro přítele Markéta propukla v pláč, plný vzteku a zoufalství.
Po vynesení trestu pro přítele Markéta propukla v pláč, plný vzteku a zoufalství. (Foto: Aha! – Jitka Pecharová)

Už jednou si sáhla na život Markéta K. (39). Při skoku z balkonu jí v něm uvízla noha, o kterou pak přišla. Teď žena z azylového domu sebevraždou pohrozila znovu plná vzteku a pláče soudu, který jejího přítele Iva B. (28) poslal za krádež za mříže. Bez něj prý život nezvládne.

Invalidní žena se domnívala, že soud se nad přítelem-recidivistou, který je bez práce, bere příspěvek v nouzi a žije jako ona v azyláku, slituje a přihlédne k tomu, že ho potřebuje, protože je její oporou a pomocníkem. „Je se mnou celý den, pomáhá mi s hygienou, jídlem. Se vším,“ řekla s pláčem Markéta K. „Jde mi o život. Nemám nohu. Oni ale asi chtějí vidět moji mrtvolu. Já se zabiju,“ křičela v záchvatu zlosti, když u soudu zazněl pro jejího partnera trest osm měsíců za mřížemi. Brala to jako přísný ortel, kvůli kterému bude už docela na dně. „Oba rodiče mi už zemřeli. Mámu jsem našla doma mrtvou na zemi. Manžel mě třískal. Rozvedli jsme se. Děti nemám, protože jsem kvůli rakovině přišla o dělohu,“ vyjmenovala předchozí kruté rány osudu.

Přečtěte si
-bello-
2. 10. 2015 • 21:15

Na dně bude zcela jistě, když krádežemi vylepšoval rodinný rozpočet

hu11
2. 10. 2015 • 13:10

Už, aby ho zavřeli a bylo o jednu depku méně

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.