Soud s Petrem K.: Ostrý zásah soudkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Soud s Petrem K.: Ostrý zásah soudkyně!

Petr K. přichází do jednací síně.
Petr K. přichází do jednací síně. (Foto Aha! – Martin Přibyl)

Měl vnést nové důkazy do kauzy Petra K. (37), obžalovaného z vraždy manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8). Při výslechu znalce na elektrotechniku povolaného na čtrnáctý den přelíčení obhajobou ale musela soudkyně Renata Gilová rázně zasáhnout.

Znalec obhajoby Jiří Stanislav Kalivoda byl značně nejistý, úmrtí způsobené elektřinou ve své znalecké praxi řešil jenom dvakrát. A obhajobě měl přinést trumf v podobě toho, že Petr K. nemohl tak lehce vraždit elektrickým proudem, jak tvrdí znalec obžaloby Karel Sokanský.  „Takže ale souhlasíte s výsledky posudku, které uvádí pan Sokanský,“ ptala se ale nevěřícně po každé otázce soudkyně Gilová. Nakonec inženýr Kalivoda jen uvedl, že by jen nepovažoval možnost vraždy elektřinou za jistotu, ale za hypotézu.

Přečtěte si
setroseuros
25. 9. 2015 • 12:14

at si znalec i obhajkyne oloupe drat na prodluzovacce ,pak si stoupne do vany s vodou , drat ponori a druhy konec zasune do site. to sem sam zvedavej co se stane

lalia
24. 9. 2015 • 10:48

Znalci,neznalci,ani jeden neví jak to bylo,nemají důkaz.Jsou to jen hypotézy a utahování provazu u krku Petra K.Za každou cenu ho chce soud svrhnout na kolena,jde jim o peníze,které by museli platit./I stát/

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.