Bizarní muzeum: Vycpané žáby v lidských rolích! To musíte vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bizarní muzeum: Vycpané žáby v lidských rolích! To musíte vidět!

Muzeum vycpaných žab najdete ve švýcarském městě Estavayer–le-Lac.
Muzeum vycpaných žab najdete ve švýcarském městě Estavayer–le-Lac. (Foto: EPA )

Instalaci lidských ostatků vymodelovaných do různých aktivit a pohybů už jsme viděli. Výstava Bodies měla celosvětový úspěch. Co do bizarnosti by ji ale mohlo překonat muzeum vycpaných žab ve městě Estavayer –le-Lac ve Švýcarsku.

Za vznikem bláznivé expozice stojí zdejší milovník obojživelníků Francois Perrier. Obojživelníky, které sbíral na svých procházkách doma vykuchal a vycpal pískem. Poté je aranžoval do každodenních lidských situací.

Takže zde je možné vidět žáby v hospodě u stolu, v žákovské lavici nebo jako jezdce na koni. Ten je vzhledem k její velikosti nahrazen veverkou. Když vám bude připadat, že jste se už úplně zbláznili, zajeďte si do Švýcarska. Zjistíte, že na tom nejste ještě tak zle.



Přečtěte si
-bello-
25. 10. 2015 • 21:58

Bodies nebyla nic strašnýho, horší bylo, když jsme museli začít pitvat , žáby OK, ale strašný bylo kravský oko , ale pak už to šlo ... ,i když ... bléééé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.