Nová fakta o uprchlické krizi: Odkud skutečně přicházejí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nová fakta o uprchlické krizi: Odkud skutečně přicházejí!

Politici nám podle oficiálních statistik o počtech uprchlíků lžou?!
Politici nám podle oficiálních statistik o počtech uprchlíků lžou?! (Reuters )

Čísla hovoří jasně: Z 213 200 migrantů, kteří dorazili do Evropy mezi dubnem a červnem, bylo ze Sýrie jen 44 772, tedy každý pátý. Znamená to, že nám politici lžou a do Evropy proudí hlavně lidé, kteří jen hledají lepší živobytí?

Podle statistického úřadu Evropské unie Eurostatu jsou nejpočetnější skupinou, která na starý kontinent proudí, sice Syřané, následováni Afghánci. Ale! Při pohledu na další pořadí a hlavně konkrétní čísla je zřejmé, že něco nesedí.

Zmatený Eurostat
V tabulce je totiž na třetím místě Albánie a ve výčtu zemí nechybí ani Kosovo, Ukrajina, či dokonce Srbsko. V těchto případech je zřejmé, že se nejedná o politické uprchlíky, tedy lidi, kterým jejich vláda není schopna zajistit bezpečnost. „Ukazuje se, že větší část utečenců jsou ekonomičtí migranti, kteří zkrátka jen jdou za lepším životem. Statistiky ukázaly lži, kterými nás EU krmí ohledně utečenců ze syrské válečné zóny,“ myslí si britský poslanec sir Bill Cash. Problém podle odborníků tkví hlavně v tom, že Eurostat uvádí počty všech imigrantů, tedy nikoliv jen uprchlíků, kteří cestovali přes Středozemní moře, ale i těch z Balkánu či z Ruska.

Podle statistik nejsou na útěku do zemí EU pouze uprchlíci ze Sýrie.

Přečtěte si
news
22. 9. 2015 • 13:00

všichni uprchlíci táhněte --- do,pr--de--le a nevracejte se.... nejste vítání

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.