Ostuda pro celou zemi! Rudé trenky nad Hradem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostuda pro celou zemi! Rudé trenky nad Hradem!

Normálně vlaje nad Hradem prezidentská standarta, teď tam plápolaly trencle.
Normálně vlaje nad Hradem prezidentská standarta, teď tam plápolaly trencle. (Foto Ztohoven.com, ČTK)

Něco neuvěřitelného provedli členové umělecké skupiny Ztohoven prezidentu Miloši Zemanovi (72). Prezidentskou zástavu, oznamující přítomnost hlavy státu na Pražském hradě, nahradili obřími rudými trenýrkami.

Falešní kominíci a jejich rudý výtvor.

Na střechu Hradu se performeři převlečení za kominíky dostali v sobotu po lešení z 1. nádvoří. Podle mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka tím zneuctili státní symboly a Hrad. „Pražská kavárna se fašizuje. Už se neštítí zneuctění státních symbolů a hradu českých králů, československých a českých prezidentů,“ napsal Ovčáček ještě v noci na neděli na svém twitterovém účtu.

Prezidentská ochranka tři muže ve věku od třiatřiceti do jedenačtyřiceti let zadržela. „Zjistili jsme, že jde o muže, kteří již mají trestní minulost. Příslušníci ochranné služby je předali pražským policistům,“ informovala novináře v neděli mluvčí policejního prezidia Jana Macalíková. Performeři z uskupení Ztohoven už mají na svědomí mnoho kontroverzních akcí. Mezi ty nejznámější patří zinscenovaný jaderný výbuch, jenž se podařilo dostat do živého vysílání České televize, nebo zveřejnění telefonních čísel politiků.

Přečtěte si
-bello-
21. 9. 2015 • 23:55

Chci, aby je zavřeli do kriminálu.Nevšimla jsem si ničeho, co by dávalo smysl co dělají, jsou to jen svinské podpásovky a nebezpečné k tomu!

-bello-
21. 9. 2015 • 23:33

avina ne , visely by tam Pampersky s erbem

-bello-
21. 9. 2015 • 23:30

Kavárna (sluníčkáři) tady nastolili demokracii naruby.Ta nemůže fungovat, když není řád, nejsou postihy za neplnění a každý si může dělat co chce .To je anarchie. Kterej vů.l mi ještě řekne, že Zeman má změnit postoj vůči Putinovi ( a Ukrajině) ať si vyslechne tohle .Mám tak ráda, když nějaká hov.na ( je jedno jestli je jich sto ) debilně opakuje, aniž si zjištuje fakta : Negal Farage : https://www.youtube.com/watch?v=H2voLTXSzk4

dzery
21. 9. 2015 • 13:56

Třeba to nebyly trencle Zemana-Mana.

oldedek
21. 9. 2015 • 11:53

"Je Hrad vůbec zabezpečený? ptají se po vyvěšení rudých trenek politici..." Jestliže to tam vede hlavní vedoucí Ofčáček a připomáhá mu šmelinář kluk Minářů, tak je tam určitě čurbes jako v tanku ..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.