Podvod století! EU nám lže! Čtyři z pěti uprchlíků nejsou Syřani! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Podvod století! EU nám lže! Čtyři z pěti uprchlíků nejsou Syřani!

Tyto údaje pobouřily britské poslance. „Je to hodně znepokojivé čtení. Ukazuje se, že větší část utečenců jsou ekonomičtí migranti, kteří jdou za lepším životem,“ uvedl sir Bill Cash a David Davies dodal: „Statistiky ukázaly lži, kterými nás krmí ohledně utečenců ze syrské válečné zóny.“
Tyto údaje pobouřily britské poslance. „Je to hodně znepokojivé čtení. Ukazuje se, že větší část utečenců jsou ekonomičtí migranti, kteří jdou za lepším životem,“ uvedl sir Bill Cash a David Davies dodal: „Statistiky ukázaly lži, kterými nás krmí ohledně utečenců ze syrské válečné zóny.“ (Foto: Profimedia.cz,)

Britové detailně prozkoumali oficiální statistiky a s překvapením zjistili, že vůdci Evropské unie lžou! Jen každý pátý migrant přichází ze Sýrie postižené válkou.

Britský deník Daily Mail si je na základě čísel z Eurostatu jistý, evropští lídři lžou, aby své »poddané« dostali na svou stranu. Když utíkají celé rodiny z válkou zkoušené Sýrie, vzbuzuje to u Evropanů větší lítost a pochopení, než když jde o lidi z pro ně neznámých zemí jako je Eritrea. Čísla Eurostatu jsou jasná:
Ve sledovaném období duben – červen přišlo do Evropy žádat o azyl 213 000 uprchlíků, což je dvojnásobek lidí než vloni. Ale z nich pouze 44 000 utečenců pochází ze Sýrie. Největší nárůst tvoří běženci z Afghánistánu, z čísla 6300 jejich počet vystoupal za uvedené měsíce k 27 000. I další čísla Eurostatu jsou neúprosná: 80 % utečenců pochází ze zemí jako jsou Pákistán, Nigérie a Albánie. Ti prostě jen hledají lepší ekonomické podmínky a sociální zabezpečení...

Přečtěte si
mandat
20. 9. 2015 • 17:02

Ono to bude jeste horsi.Ze zverejnene kontrole udajne 2 700 utecencu ,ktery tvrdili, ze jsou ze Syrie jich bylo jen 70.

ivoadler
20. 9. 2015 • 16:49

Jak to tak vypadá, Evropě připadl čestný úkol být za krávu (dojnou). Politika Západu na Středním východě je naprosto blbá a pokud se nezmění, proud uprchlíků nepřestane. Co dělat? Pro USA je hlavní cíl svrhnout Asáda. Nějací migranti je v podstatě nezajímají. Ať si s nima Evropa poradí. Ještě Islámský stát v podstatě podporují. Pokud se toto nezmění, tak se Evropa bude jen hádat o rozdělení uprchlíků.

joz.ne
20. 9. 2015 • 13:00

doplním co jsi nestihl: lidovci - Ti se spojí třeba s čertem. Viz bl-bý Bělobrádek: jeden den prohlásí v parlamentu na plnou hubu , že mu vůbec nebudou vadit muslimové v parlamentu -tedy ve vládě a druhý den řekne, že kvóty, ne, jinak se budeme odvolávar k evropsému soudu / jen proto, že to říkali jiní/,. Lidovci = stejní hajz-lové !! Nikdy se nezmění - špatné historické zkušenosti s nimi. Volí jen jen staré kostelnické báby a pár hlu-páků. Jiank PLNÝ SOUHLAS se vším, co bylo napsáno !!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.