Ženich znásilnil NEJ kámošku své ženy! A ona od ní chtěla, ať jí jde za družičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ženich znásilnil NEJ kámošku své ženy! A ona od ní chtěla, ať jí jde za družičku!

April si vzala muže, který znásilnil její kamarádku.
April si vzala muže, který znásilnil její kamarádku. (Facebook)

Co může být pro mladou ženu horší než znásilnění přítelem nejlepší kamarádky? Asi už jen zjištění, že si ho i přesto hodlá vzít! A ještě ji drze požádá, jestli by jí nešla za družičku!

Osoby a obsazení: April Broadgate (26) miluje armádního důstojníka Daniela Howarda (29). U nich na návštěvě v únoru 2014 do pokoje pro hosty uléhá její nejlepší kamarádka, říkejme jí třeba Jane (26). Píše se únor 2014.


Jen co April v ložnici usne, její přiopilý přítel, který byl i na misi v Afghánistánu, se vyplíží ven a vedle v pokoji znásilní její nejlepší kámošku! „April nic neříkej. Vždyť sis to užila...,“ zašeptá jí, když se vrací ke své snoubence. Jane to ale kamarádce, která se za násilníka chtěla vdát, musela říct. „Chtěla jsem ji před ním ochránit,“ vzpomíná mladá Britka. „Nevěřila mi to!“ Vše tedy řekla svému příteli, spolu ho udali a jeli ke gynekologovi. Ten našel zbytky spermatu ‒ neprůstřelný důkaz. „Použila stejný vibrátor jako předtím my,“ hájil se.


Vrcholem všeho bylo, když April přišla a požádala Jane, aby jí šla na chystané svatbě za družičku! Prý aby se usmířily! Svatba se přitom konala jen čtyři dny před naplánovaným soudem! „Nemohla jsem tam jít už proto, že jsem se bála, že by se to tam mohlo stát znovu,“ vysvětlila znásilněná. Nedlouho poté pak novomanžel vyfasoval sedm let vězení. Jeho žena April i její rodiče při něm ale stojí dál...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.