Rodiče upili syna (†16) whiskou! Pitva ukázala 5,8 promile... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rodiče upili syna (†16) whiskou! Pitva ukázala 5,8 promile...

Rodiče upili svého syna k smrti.
Rodiče upili svého syna k smrti. (Foto: ara)

Zakazovat dětem alkohol nemá smysl, stejně to všechny jednou zkusí... Proto se Paulette Richardson z USA rozhodla odradit syna od pití jinak: chtěla mu dopřát pořádnou kocovinu. Jenže se jí to vymklo z rukou, a mladík zemřel na otravu alkoholem!

Právě alkohol byl důvodem, proč se Paulette před lety rozvedla s otcem svého dítěte. To poslední, co si v životě přála, bylo, aby se alkoholik stal i z jejího syna. Není tedy divu, že ji rozzuřilo, když se Kendal (†16) zmínil, že by rád vyrazil s kamarády do baru...


A tak s novým manželem Josephem vymysleli ďábelský plán – mladíka pořádně opijí doma! Nejenže budou mít jeho vyvádění pod kontrolou, navíc poprvé okusí pořádnou kocovinu, která ho od dalšího pití odradí...


Slovo dalo slovo a nevlastní otec začal do nic netušícího Kendala lít jednoho panáka whisky za druhým. Není známo, kolik jich přesně vypil – domácí »pařba« prý ale trvala dvě hodiny! Když měl mladík kolem jedenácté večer pořádně »nakoupeno«, odtáhli ho do postele. Z té už ale bohužel nevstal. Ve tři čtvrtě na čtyři ráno ho šla matka zkontrolovat, on už byl ale po smrti – přivolaní lékaři mu naměřili 5,8 promile! Za nepovedenou výchovnou lekci hrozí manželům Richardsonovým až 20 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.