Děti odrostly, rodiče propadli historii: Květa (46) a Milan (48) úplně jako císařský pár! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děti odrostly, rodiče propadli historii: Květa (46) a Milan (48) úplně jako císařský pár!

Květa Vorlíková a Milan Kulík si návrat do období rakouského císařství užívají.
Květa Vorlíková a Milan Kulík si návrat do období rakouského císařství užívají. ( Foto Aha! – Helena Natova)

Návrat do doby císaře Franze Josefa I. si užívají Milan Kulík (48) z Chomutova a jeho partnerka Květa Vorlíková (46) z Litoměřic. On je členem Chomutovské ostrostřelecké společnosti a ona ho jako dáma doprovází.

Včera se zúčastnili svěcení praporu. „Pro společnost je to významná událost,“ řekl Milan. Prapor je ručně vyšívaný. „Snažíme se, o co nejvěrnější kopie originálu,“ poznamenal Milan, který je povoláním soudní znalec. Na své si přijde i jeho partnerka Květa. „Pocit vzít si na sebe dlouhou sukni, klobouk, rukavičky je úžasný. Byla to noblesní doba a člověk se tak cítí,“ vyznala se Květa, občanským povoláním úřednice.

Plní si sny
Koníčka by doporučila párům s odrostlými dětmi. Ženy si tak splní dívčí sny být za princezny a dámy. Muži se odreagují od práce. Milana mezi ostrostřelce přivedl zájem o uniformy a zbraně, je bývalý voják z povolání.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.