Prostě magor! Muž pašoval skoro dvě kila heroinu v trenýrkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Prostě magor! Muž pašoval skoro dvě kila heroinu v trenýrkách!

Muž si pomoci balíčků s drogami vytvaroval pozadí Kim Kardashian.
Muž si pomoci balíčků s drogami vytvaroval pozadí Kim Kardashian. (Foto Aha!: ara)

Dva téměř kilové balíčky plné heroinu si do svých trenýrek schoval muž, který se snažil převézt drogu z Kolumbie do Mexika. Originální způsob, který prý tamní policisté zvyklí na rozmanité finty drogových kurýrů nepamatují, však strážce zákona nezmátl. Prozradila jej totiž neobratná chůze.

Podle kolumbijských médií si muž připevnil balíčky vytvarované podle svých hýždí k zadku, což způsobilo poněkud nápadný pohyb po letištní hale. "Při chůzi jeho pohyb připomínal opici," řekl zpravodajskému webu Semana jeden z policistů, podle něhož nebylo složité kurýra vytipovat. I proto, že mířil do Mexika, což je vedle Španělska a USA nejčastější destinace pašeráků drog z Kolumbie.

Při následné prohlídce zachycené na policejní videozáznam muž sám ze spodního prádla vytáhl zásilku, která má na černém trhu hodnotu okolo 150.000 dolarů (3,6 milionu korun). Za to mu hrozí několikaletý trest vězení.

Kolumbijská policie v minulosti řešila řadu případů, kdy se kurýři snažili převážet drogy ve svých vnitřnostech či v prsních implantátech. Podobně naivní způsob transportu je však podle médií zcela ojedinělý.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.