Ostuda jako hrom! Uprchlíky převádějí už i Češi! Jednoho teď lapli v Rakousku a hrozí mu až deset let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ostuda jako hrom! Uprchlíky převádějí už i Češi! Jednoho teď lapli v Rakousku a hrozí mu až deset let!

Uprchlíci míří k Česku. Hrozí konflikty?
Uprchlíci míří k Česku. Hrozí konflikty? (Foto: ČTK, Reuters)

Rakouské úřady obvinily z převáděčství českého občana. Policisté ho v červenci zadrželi s 37 uprchlíky ve voze na dálnici nedaleko Vídně. S odvoláním na české velvyslanectví v rakouské metropoli o tom dnes informoval server Echo24.cz. Muži údajně hrozí trest odnětí svobody až deset let.

Mladíka ve věku mezi 20 a 25 lety zadrželi rakouští policisté podle Lucie Steinichové z konzulárního oddělení české ambasády ve Vídni na konci července. Obvinění si prý již vyslechl a v současnosti se nachází ve vyšetřovací vazbě v dolnorakouské metropoli Sankt Pölten. Muž se podle svého advokáta k činu přiznal. Podle českého zastupitelského úřadu se nedá očekávat, že by byl souzen na svobodě. Zatím prý není jasné, zda byl součástí organizované skupiny, nebo zda jednal sám.

Přečtěte si
jajas
2. 9. 2015 • 18:41

Tak jinak , trochu vysvětlím, co tím bylo myšleno....ŽÁDNÁ země, přes kterou se přistěhovalci "valí" do těch svých vysněných zemí po nikom z nich nechce žádný zatracený pas, protože ví, o co tady jde, ale také je nikde "nezavírají"!!!!!! O to mi jde! Proč jen my, Češi? Tak na takové jednání většina Čechů určitě není moc pyšná....

teufel
2. 9. 2015 • 07:48

Na dovolenou nebo pracovně se jezdí s pasem, ale tihle v 90 % pas nemají nebo ho neukážou, nejde zkontrolovat o koho jde a to ilegální je!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.