Angličanku vyhodili ze školy i z práce, protože moc nasávala: Vystřízlivěla a vydělala 380 milionů! Jak? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Angličanku vyhodili ze školy i z práce, protože moc nasávala: Vystřízlivěla a vydělala 380 milionů! Jak?

Jako mladá vysedávala Laura celé noci v klubech. Dnes je z ní zámožná podnikatelka.
Jako mladá vysedávala Laura celé noci v klubech. Dnes je z ní zámožná podnikatelka. (Foto: Facebook)

Nedokončila vysokou školu, z první práce ji vyhodili! V obou případech byl na vině alkohol, kterému Angličanka Laura Ward-Ongley (32) holdovala. Jenže pak změnila přístup k životu a dnes je z ní šéfka firmy s hodnotou 380 milionů korun!

Lauře bylo 20 let, když se přestěhovala do Londýna. Neodolala lákadlům velkoměsta a stala se z ní vyhlášená »pařmenka«. I proto nedodělala vysokou školu a přišla o práci recepční. „Nemohla jsem hosty vítat s kruhy pod očima a dechem páchnoucím po alkoholu,“ vysvětluje. Sympatická dívka se ale dokázala změnit z alkoholičky ve workoholičku. „Dostala jsem se do reklamní agentury, kde jsem dřela i dvacet hodin denně. O nocích jsem místo v klubech seděla v práci,“ popisuje Laura, která to časem dotáhla až do správní rady.

„Ale přestalo mě to bavit, chtěla jsem využít získané zkušenosti a rozjet vlastní byznys,“ vzpomíná, jak před pěti lety založila firmu FabTrade, která velkým firmám zprostředkovává on-line inzerci. „Když jsme začínali, teprve se rozjížděly sociální sítě a na trhu byla v této oblasti díra,“ líčí Laura, jejíž společnost má dnes hodnotu přes 380 milionů korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.