Policejní honička: Šílenec ujížděl v kradeném superbu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Policejní honička: Šílenec ujížděl v kradeném superbu!

Na úzké silnici se řítil stovkou a předjížděl.
Na úzké silnici se řítil stovkou a předjížděl. (Foto: PČR)

Rychle a zběsile. Známým filmem se zřejmě inspiroval zloděj (22), který s kradeným vozem Škoda Superb ujížděl policistům městem jako šílenec.

Honička se odehrála ve čtvrtek při vjezdu do Karlových Varů. Policisté si řidiče ve stříbrném superbu všimli během silniční kontroly. Předem dostali hlášení, že auto s touto SPZ jede nebezpečně rychle. Navíc zjistili, že je kradené. Za řidiče se proto pověsili.
„Na výzvy k zastavení ale vůbec nereagoval a ujížděl po ulici Vítězná směrem do centra,“ říká policejní mluvčí Zuzana Týřová.

Šofér se řítil úzkou silnicí skrz sídliště rychlostí přes 100 km/h. Jen zázrakem nesmetl nějakého chodce. Agresivní jízda skončila až po několika kilometrech. Sám si na obrubníku prorazil dvě pneumatiky. „Zadržený muž nadýchal 1,24 promile. Neměl ani řidičák, ten mu byl totiž již dříve odebrán. S mužem bylo zahájeno trestní řízení,“ dodala Týřová.

Autor:  mor

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.