Silný zápach vyhnal z domu 15 lidí! Důvod vás dostane do kolen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Silný zápach vyhnal z domu 15 lidí! Důvod vás dostane do kolen!

Zápach ochromil dům s pečovatelskou službou.
Zápach ochromil dům s pečovatelskou službou. (Foto Aha!: Jan Doležal )

Dostali nahlášený únik plynu, snad čpavku. Hasiči, záchranka, policisté i strážníci jeli okamžitě do akce! Tak to vydalo včera ráno v Domě s pečovatelskou službou (DPS) v Benešově. A důvod poplachu, který vyděsil celé město? Nespláchnutý záchod!

Štiplavý zápach, kvůli kterému se nedalo dýchat, se šířil celým čtvrtým patrem domu, kde bydlí senioři. Hasiči museli odvést na ulici patnáct lidí. Tam je prohlédli záchranáři a naštěstí zjistili, že jsou všichni v pořádku.


Když odborníci z protichemické laboratoře objevili původ zápachu, nestačili se divit. Smrad se linul ze záchodu v bytě, kde žije jedna ze seniorek. Všichni si oddechli, že stařečky neohrožuje unikající plyn ani žádná jedovatá chemikálie. „Paní prostě několik dnů nespláchla a horké počasí udělalo své,“ řekla s úlevou ředitelka DPS Alena Králíčková.

Přečtěte si
najka
16. 8. 2015 • 21:00

V současné době máme takového seniora doma - do umyvadla dává misku, do které odchytává vodu při mytí rukou a tou vodu pak splachuje (!!!)!.To je jenom zlomek toho, co dělá! Kdo nezažil, nemůže pochopit - ani my, to mnohdy nechápeme! Nic nepomáhá!!!

hejhej
15. 8. 2015 • 22:16

Ale trvalo hodně dlouho, že hlupák redaktor opravil chybu v nadpisu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.