Rodinný masakr: Dcera řekla mámě, že jede na dovču, schytala pět kulek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rodinný masakr: Dcera řekla mámě, že jede na dovču, schytala pět kulek!

Matka vytáhla zbraň a začala do dcery střílet!
Matka vytáhla zbraň a začala do dcery střílet! (Profimedia.cz)

Německem otřásla tragédie, při které matka postřelila vlastní dceru a pak spáchala sebevraždu. A to jen kvůli tomu, že mladá chtěla odjet na dovolenou!

Mladá dívka celá od krve se belhá po chodníku a v momentě, kdy k ní přibíhá vyplašený kolemjdoucí, kácí se na zem. "Pohádala jsem se s mámou kvůli dovolené," řekla šokovanému chlapíkovi a pak upadla do bezvědomí. Záchranáři na místě zjistili, že Annika (18) má v břiše pět kulek a tak ji okamžitě převezli na tamější ARO, kde dosud bojuje o život. Její matka Diana (44) se po vstupu policie do bytu střelila do hlavy a v nemocnici o pár hodin později zemřela. Tuhle naprosto nepochopitelnou tragédii odstartovala dívka tím, že oznámila mámě odjezd na cestu kolem světa. Ta jí to zatrhla a v momentě, kdy pak z letiště volala její znepokojená kámoška, vytáhla z trezoru pistoli a spustila palbu...

Autor: 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.