Realitní makléři obrali klienty o tři miliony! Samoživitelka Pavlína: Platím hypotéku na byt, který nemám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Realitní makléři obrali klienty o tři miliony! Samoživitelka Pavlína: Platím hypotéku na byt, který nemám!

Samoživitelka Pavlína Vlková si včera přišla vyslechnout rozsudek. S verdiktem spokojena ale není.
Samoživitelka Pavlína Vlková si včera přišla vyslechnout rozsudek. S verdiktem spokojena ale není. (Foto Aha!: Kateřina Moravcová)

Manželé jdou za mříže! Sokolovský soud včera poslal do chládku na 3,5 roku Pavlínu (40) a Petra (40) Hnátkovi. Jako realitní makléři obrali svých šest klientů o tři miliony a peníze utratili. Jedním z nich je i samoživitelka Pavlína Vlková (35).

Pavlína, která vychovává šestiletého syna, se kvůli nim dostala do komplikované životní situace. V realitce podvodných manželů chtěla prodat byt a koupit nový. Vzala si hypotéku na 400 tisíc, které byly převedeny na jejich účet. Peníze ani byt ale nedostala. „Kvůli nim si musím platit pronájem a zároveň splácet i hypotéku na byt, který nemám. Tu budu platit ještě deset let. Dřu jako blázen, abych všechno poplatila. Dostali mě do krachu a je jim to jedno,“ líčila se slzami v očích Vlková.
Podvodníci se hájili tím, že všem chtěli jen pomoct. Soud tomu ale neuvěřil a poslal oba manžele na 3,5 roku do věznice s ostrahou. Navíc všem poškozeným musí zaplatit škodu. Proti rozhodnutí se Hnátkovi odvolali.

Manželé Hnátkovi připravili šest rodin o tři miliony korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.