Vymřela mu rodina a opustila ho přítelkyně... Řezník Petr J. (27) se rozhodl vraždit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vymřela mu rodina a opustila ho přítelkyně... Řezník Petr J. (27) se rozhodl vraždit!

Řezník Petr J. činu u soudu litoval.
Řezník Petr J. činu u soudu litoval. (Foto: ara)

Na rakovinu plic mu umřela babička, následně při autonehodě zemřela sestřenice, poté si vzala život matka, kvůli které se zadlužil. Pak přišel o práci a opustila ho přítelkyně. A to bylo na řezníka Petra J. (27) z Ostravy moc. Stal se vrahem...

Zhroutil se mu svět, vzal nůž a patnáctkrát ho vrazil do kamaráda Mirka (62). Ten naštěstí jako zázrakem přežil. Aby ale nebylo hrůz málo, po jeho činu spáchal sebevraždu i jeho bratr. O vraždě člověka řezník Petr J. údajně dlouho snil. K útoku došlo na ostravské ubytovně loni na podzim. „Na chodbě jeho bytu jsem uviděl nůž. Vrazil jsem mu ho do zad. Pak tam byl další nůž. Z útoku si nic nepamatuji. Je mi líto, co jsem provedl. Kdybych ale chtěl, tak bych ho vzhledem ke své postavě zabil,“ řekl u soudu, kde mu hrozí až 18 let basy, Petr J.

Zmrzačil ho
Mirkovi nůž vrazil do páteře a ten skončil na půl roku na vozíku. Další rána minula o dva milimetry srdeční tepnu. „Poškozený přežil opravdu zázrakem,“ řekl státní zástupce David Bartoš. Těžce zraněný Miroslav dorazil k soudu o holích. „Nevím, proč to udělal. Neodpustím mu to,“ sdělil Miroslav. Po útočníkovi chce odškodnění ve výši 486 tisíc korun.

Zabil jsem týpka
Po útoku odeslal Petr J. všem kamarádům a bývalé přítelkyni SMS, že zabil člověka. Měl ji připravenou několik dní předem. „O vraždě jsem mluvil. Říkal jsem, že zabiju bývalou přítelkyni, ale nemyslel jsem to tak. Pak jsem se podřezal a skončil na psychiatrii,“ pronesl mimo jiné u soudu Petr J. Jedna ze zpráv například zněla: „Ahoj draku, zabil jsem týpka, měj se hezky, haleluja.“

Autor:  kru

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.