To se podržte: Nový trend v líčení? Vzhled jako po flámu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To se podržte: Nový trend v líčení? Vzhled jako po flámu!

Podobný trend tu byl prý už v devadesátých letech.
Podobný trend tu byl prý už v devadesátých letech. (Foto Aha!: ara)

Červený nos, kruhy pod očima, zarudlá tvář a zplihlé vlasy. Vypadat jako po velkém tahu začíná byt v Japonsku obrovským módním trendem a blogerky se předhánějí v tom, která bude vypadat věrohodněji.

Zapomeňte na to, že ženy se díky líčení chtějí stát ještě krásnějšími. Protože o to mnohdy už vůbec nejde. Mladé Japonky totiž stůj co stůj touží před odchodem z domu vypadat jako Evropanky s kocovinou a chlubí se svými výtvory na sociální síti.

Jak upozorňuje britský web Daily Mail, trend už opouští hranice asijské ostrovní země. Na to, jak červenou barvou podbarvit oči a upravit vlasy, aby vypadaly dokonale umolousaně, už jsou i návody na YouTube, které pomáhají dosáhnout kýženého povadlého vzhledu. V galerii uvidíte, co na tento nový tren říkají odborníci.

Češi už jsou dávno IN aneb Hvězdy po reálném tahu

Bolek Polívka (66)

Sklony k bujarému pití jsou u herce známé. Jako správný Valach nikdy nepohrdne dobrým vínem či slivovicí. Červený nos a zarudlé tváře už jsou u něj standardem.

Lenka Kořínková (59)

V roce 2005 se herečka oddávala zlatavému moku a mnohokrát byla na veřejnosti doslova pod obraz. O módní zplihlé vlasy a kruhy pod očima u ní nebyla nouze.

Oldřich Kaiser (60)

Herec se rád zúčastní jakékoli společenské akce, kdy se během popíjení upraví do módního stylu. Zbrunátnělý obličej a oteklé oči by mu kdejaká Japonka mohla závidět.

Roman Skamene (60)

Alkoholové excesy nejsou u herce žádnou novinkou. Chodit mezi lidi s umaštěnými vlasy, oteklým obličejem a rudými oči mu nikdy nedělalo problém a jednu dobu v tom byl přeborník.




Přečtěte si
stekajicikocka
8. 8. 2015 • 18:37

Vypadá, že se spálila na slunci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.