Dámy, dnes je důvod k oslavě: Ženský orgasmus má svátek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dámy, dnes je důvod k oslavě: Ženský orgasmus má svátek!

Sex bez vyvrcholení není to pravé ořechové.
Sex bez vyvrcholení není to pravé ořechové. (scom)

Ještě do poloviny 20. století bylo ženám do hlavy vtloukáno, že na prvním místě v sexu je uspokojení partnera. Dnes už se naštěstí ženskému vyvrcholení věnuje stejná pozornost, a dokonce má i svůj mezinárodní den!

Je zdravý!
Dnešní den by vám měl připomenout, proč je dobré mít pravidelný sex a orgasmus. Kromě toho, že v nás probouzí dobrou náladou, taky dokáže posílit imunitní systém. Zvyšuje se při něm totiž hladina látky imunoglobulin A, která podporuje imunitu v boji s různými viry, například chřipkou a nachlazením.

Tlumí bolest
Těsně před orgasmem se prudce zvýší hladina hormonu oxytocinu a dochází k masivnímu uvolnění endorfinů. Tyto hormony (říká se jim hormony štěstí) tiší bolest, artritidu, migrénu nebo menstruační křeče.

Jak si ho užít?
Sexuální prožitek začíná v hlavě. Zabrzdí ho, když žena není uvolněná a myslí na každodenní starosti nebo se strachuje, jestli se partnerovi líbí. Dámy, vyhraďte si na sex dostatek času, uvolněte se a prožívejte milování s partnerem naplno. Za žádnou cenu ale orgasmus nepředstírejte. Jak má potom váš milenec vědět, co se vám skutečně líbí.

Proč ho ženy předstírají?
Podle studií sexuologického ústavu předstírá občas orgasmus 70 % žen. Důvodů je mnoho. Mezi ten nejčastější patří strach, že zklamou partnera. Muži si zase často myslí, že pokud ženu nepřivedou k rozkoši, „není s ní něco v pořádku“. Dalším častým důvodem, proč žena vyvrcholení předstírá, je ten, že chce styk ukončit.

V Ostravě dnes slaví pochodem
Dnes proběhne v Ostravě netradiční akce – průvod na oslavu MD ženského orgasmu v čele s princeznou a jejími nosiči. Pro návštěvníky jsou nachystané i erotické dárky. Podle organizátorů akce je jejím hlavním smyslem oslava ženské sexuality.

Autor:  efr

Přečtěte si
-bello-
8. 8. 2015 • 23:29

on tady není eisenbieger? To žasnu ! Holt to stáří ... l

babapsi
8. 8. 2015 • 18:50

stát plný přivandrovalců a tady se slaví, spíš nás připravte na vobřízku... a bude po vtákách !

mirkazam
8. 8. 2015 • 15:57

Tak nám přibyl zase jeden mezinárodní den....to je k neuvěření, jaký se najde důvod k oslavě,a ještě mezinárodní...chce to transparenty...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.