Otřesný případ: Pes vážně pokousal klučinu (3)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otřesný případ: Pes vážně pokousal klučinu (3)!

Bulteriér je velice tvrdohlavý pes, který vyžaduje zvláštní přístup. Výchova by měla být citlivá, ale zároveň důsledná.
Bulteriér je velice tvrdohlavý pes, který vyžaduje zvláštní přístup. Výchova by měla být citlivá, ale zároveň důsledná. (Foto Aha!: David Malík)

Bulteriér napadl v noci úterý ve Vlčím Poli na Mladoboleslavsku chlapce (3). Pes se dítěti zakousl do obličeje a způsobil mu velmi vážná zranění. 

„Událost se stala před očima jeho rodičů, když si děti hrály v pokoji,“ uvedla policistka Lenka Sikorová. Pes, který patří rodině dítěte, byl očkovaný a vycvičený. Zraněného hocha transportoval vrtulník záchranné služby do pražské vinohradské nemocnice. 

Přečtěte si
1pravda1
29. 7. 2015 • 16:02

PRÝ ŽÁDNÝ PES NEZAÚTOČÍ BEZ PŘÍČINY Ovšem, že má příčinu A SVÉ DŮVODY, jen nám o TOM neřekne!!! Opravdu dáte ruku do ohně za to, co se psovi honilo hlavou před útokem? A proč člověku ukousne zrovna kus obličeje? Určitě rozumíte řeči zvířat, tak nás seznamte! Proč tolik lidí bylo pokousaných jen proto, že šli kolem nezabezpečeného plotu k o l e m. Psa ani nemusel zahlídnout, stačilo, že on zahlídnul člověka.

1pravda1
28. 7. 2015 • 21:46

Jediné, co je na tom snesitelné, je to, že pokousal dítě majitelů psa, mnohem horší je, když pokouše dítě, které jde náhodou kolem....Tak toto, je jednoznačně vina rodičů!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.