Této proměně neuvěříte! Pohled na fotku změnil ženě život: Z »velryby« se stala sexy kočka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Této proměně neuvěříte! Pohled na fotku změnil ženě život: Z »velryby« se stala sexy kočka

Fotky dělí jeden rok.
Fotky dělí jeden rok. (Foto Aha!: ara)

Britka Caroline Kupfers (33) trpěla obezitou už v dětství, kdy ji její maminka vykrmovala velkým množství sladkostí. Díky tomu si zažila šikanu ve škole a jídlo jí začalo poskytovat ještě větší útěchu.

Ve dvaceti se seznámila s mužem, který miloval nejen ji, ale i jídlo, a tak se zrodila láska jako trám. První problém přišel, když se s manželem pokoušela o dítě. Lékaři ji doporučili zhubnout a ona to kvůli touze po miminku zvládla. Poté, co se vymodlená dcera Nikita narodila, se Caroline projedla až na váhu 126 kg. Nejhorší ovšem bylo, že ji netrápil vzhled ani počínající zdravotní obtíže. Když jedla, brala to tak, že si užívá života.

Vše se změnilo, když si Caroline prohlížela fotografie z poslední rodinné dovolené. Na jedné z fotek byla zachycena při skákání do bazénu, a jak sama říká, vypadala jako velryba. Něco v ní se vzepřelo a žena začala hubnout. Už rok po oné dovolené se ve stejné pozici mohla vyfotit znovu, nyní však o několik desítek kilo lehčí. A přesto, že změna to byla veliká, Caroline nepolevila a hubla dál. Dnes na fotkách vypadá jako starší sestra vlastní dcery, okolí je na ni hrdé a její manžel je z proměny nadšený.



Autor:  gre

Přečtěte si
mikimi
26. 7. 2015 • 17:49

Nutně nemusí, pokud je mladá, má dobrou elasticitu kůže a nehubně příliš rychle, tak se ta kůže postupně stahuje, jak se hubne. V jejím přpadě je to asi dost kilo za rok, tak tam to může být horší, ale taky to nutně neznamená, že jí volná kůže zůstala. Ale čím starší, tím to bude horší.

stekajicikocka
26. 7. 2015 • 12:41

Po takovém úbytku váhy musí ale vznikat přebytečná kůže.Je potom v potazu, jestli chci jít na operaci, nebo raději tolik moc nezhubnu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.