Neplodná dívka si užívala sexu bez ochrany! Neuvěříte, co se stalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Neplodná dívka si užívala sexu bez ochrany! Neuvěříte, co se stalo!

Neuvěříte, jak to celé dopadlo
Neuvěříte, jak to celé dopadlo (Foto: Facebook)

Když Australance Biance Fazeyové (25) gynekolog před čtyřmi lety sdělil, že nebude nikdy mít děti, dívka si řekla: „No co, aspoň si užiju sexu víc než kamarádky!“ Jenže pak se stal zázrak…

V australském městě Morley byla Bianca Fazeyová královnou diskoték a šla doslova z náruče do náruče. O to větší šok ale nastal, když vloni na jaře zjistila, že je v jiném stavu. Zoufalá dívka vzpomínala, koho v posledních týdnech obšťastnila, a ze zástupu milenců ji napadl jistý Jeremy. S ním strávila divokou noc v hotelu a pak se už neviděli.

Prostřednictvím sociálních sítí začala Bianca rozesílat svou fotografii a hledat otce svého dítěte. Mezitím porodila syna Logana, a přesto měla přímo z pekla štěstí. Nejenže ji Jeremy na internetu po půl roce našel, ale jako čestný muž se přihlásil  k otcovství. Údajně neplodná dívka se pak na interntu svěřila: "Máme štěstí, že jsme našli Loganova tatínka. Zjistila jsem, že je to báječný muž a naprostý gentleman, který se do svého syna okamžitě zamiloval. Jsem vděčná, že chce být součástí našeho života."



Autor:  al

Přečtěte si
jarypadlo
16. 7. 2015 • 09:32

To sem teda uronil slzu -ne lásky z trubky ale z voka.

pelagie
16. 7. 2015 • 08:29

Jak se říká :když Pán Bůh dopustí , i motyka spustí .....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.