Filip K. (20): Zamiloval se do šlapky a pak ji podřízl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Filip K. (20): Zamiloval se do šlapky a pak ji podřízl!

Filip K.
Filip K. (Foto Aha!: Jiří Nováček)

Láska k prostitutce (35) zatemnila mozek Filipovi K. (20) ze Znojma. Sváry nevyrovnaného páru vyvrcholily v jejich suterénním bytě ve Znojmě pokusem o vraždu.

„Vstávej, buzno!“ budila loni v září přítele Angelika Iljičina Šik G. mladíka a strčila mu prst do konečníku. Chtěla pokračovat v tahu, při němž vypila v hospodě pět rumů, něco vodky a nepočítaně piv. Následně na něj vychrstla savo a v provokování kluka pokračovala. Mládenec nevydržel a ohnal se po ní nožem a podřízl jí krk. Za to teď čelí u soudu obžalobě z pokusu o vraždu. Hrozí mu 10 let basy.

„Nechtěl jsem jí ublížit. Bránil jsem se. Když si vypila, byla hrozně agresivní,“ hájil se mládenec. Ukrajinská šlapka pak u soudu tvrdila, že Filipa miluje a že s ním založí rodinu. Kluk ale dal na radu rodičů od protřelé ženštiny bažící po pasu EU ruce pryč. „Začnu v září zase chodit na střední zdravotní školu. Chci začít znovu,“ řekl soudci, který vynese verdikt v srpnu.

Přečtěte si
-bello-
15. 7. 2015 • 11:54

Ukáčkových šlapek je tu čím dál víc.A taky jejich importovaný AIDS je tady houfně " ukrajinsky " roznášen. Vyhnat pryč!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.