Neuvěřitelné! Mega-prsa lepší než airbag! Zachránily Britce život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Neuvěřitelné! Mega-prsa lepší než airbag! Zachránily Britce život!

Na pláži mají více vyvinuté ženy větší spotřebu opalovacího krému!
Na pláži mají více vyvinuté ženy větší spotřebu opalovacího krému! (Foto Twitter)

Že větší je lepší, platí v tomto případě tuplovaně. Mladé Angličance totiž  zachránilo její bujné poprsí život! Jak k tomu zázraku došlo?

Osmadvacetiletá Sarah Fosterová si vyšla jednoho krásného dne na procházku, ale zřejmě přehlédla blížící se auto. Než stačila jakkoliv zareagovat, vrazil do ní minicooper rychlostí 128 kilometrů za hodinu! To přece nemohla přežít, řeknete si. Ale chyba lávky, Sarah nabralo vozidlo zepředu a ta odlétla stranou doslova jako nafukovací míč! Jak je to možné! Díky jejímu mega-poprsí!

 

 

"Bylo mi řečeno, že jsem díky nim odlétla jako balonek. Všechno mě šíleně bolelo, ale nezlomila jsem si jedinou kost. Lékaři mi řekli, že kdybych neměla tak obří prsa, asi bych zemřela,“ komentovala incident šťastná Sarah a dodnes děkuje Bohu, že si dekolt velikosti deset nenechala zmenšit, jak o tom již delší dobu uvažovala.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.