Kámoši grázla, který zabil Marušku (†21): Lhali u soudu, hrozí jim kriminál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kámoši grázla, který zabil Marušku (†21): Lhali u soudu, hrozí jim kriminál!

Půček vyfasoval u soudu šest let natvrdo.
Půček vyfasoval u soudu šest let natvrdo. (Foto: ara)

Až na dva roky do vězení můžou jít dva kamarádi Marka Půčka (24) – grázla z BMW, který loni v srpnu v Praze 5 přejel Marušku (†21) a namístě ji zabil. Policie mladíky obvinila z křivé výpovědi. U soudu lhali v jeho prospěch.

Mladíci se před senátem dušovali, že Půček večer před nehodou na oslavě svých 24. narozenin pil jen malé pivo. Podpořili tak jeho výpověď, že při nehodě nebyl pod vlivem alkoholu ani drog. Lhaní se jim ale nevyplatilo. Soudkyně nechala přehrát kamerové záznamy z restaurace, kde oslava probíhala. Ze záběrů jasně vyplývá, že Půček pil pivo i panáky tvrdého alkoholu a na stole byl zřejmě kokain! Kamarádům řidiče hrozí dva roky vězení. Půček byl za smrt dívky na autobusové zastávce odsouzen na šest let vězení. Navíc nesmí deset let za volant.

Autor:  jad ČTK

Přečtěte si
cukrenka
11. 7. 2015 • 13:43

Někdy se lež u soudu netrestá. já jsem ji doložila a nic....Někteří soudci jsou nakloněni jedné straně a myslím, že ani není třreba klást si Colombovskou otázku"proč".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.