V Sydney se koná soud s bývalým českým policistou: Petr Š. (38): Svoji »ex« omráčil taserem a znásilnil ji... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

V Sydney se koná soud s bývalým českým policistou: Petr Š. (38): Svoji »ex« omráčil taserem a znásilnil ji...

Ženu omráčil taserem.
Ženu omráčil taserem. (Foto: ara)

Bývalý český policista Petr Š. (38) vystopoval v australském Sydney svoji expřítelkyni a rozhodl se, že se jí za rozchod pomstí. Omráčil ji proto taserem, ostříhal ji vlasy a pak ji opakovaně znásilnil.

Jak informoval deník Morning Herald, Čech se nedokázal smířit s tím, že mu žena dala »kopačky« a loni v červnu vyrazil do Austrálie, kde si na ni počkal před bytem. Žena sice byla zaskočená, když ho našla stát u dveří, ale slíbila mu, že zváží, zda ho provede po Sydney. Z plánu ale nakonec sešlo, expřítelkyně se už Petrovi Š. neozvala, a proto si na ni o dva dny později počkal opět před bytem. Tentokrát ale neskončilo u povídání…


Čech jí zacpal rukama pusu a zavlekl ji do bytu, kde ji hodil na postel a omráčil taserem. „Cítila bolest a tělem jí proběhla elektřina,“ píše se v soudním dokumentu. Vyděšená žena se pokusila utéct, ale Petr Š. jí začal hrozit, že ji zabije, pokud ho nebude poslouchat. Nakonec ji svázal a do úst jí dal roubík. Poté jí ostříhal vlasy a několikrát znásilnil. Ženě ještě pohrozil, že jestli o incidentu někomu řekne, přijde a vyřídí si to s ní.

Na jeho hrozbu ale zneužitá žena nedbala, vše nahlásila a den poté už Čecha zatkala australská policie. Muž byl obviněn ze sexuálního napadení a omezování osobní svobody. Měsíc poté přišel ženě od Petra Š. dopis, v němž se jí za své chování omluvil a nabídl, že jí zaplatí v přepočtu 36 tisíc korun, když proti němu stáhne obvinění. Nepovedlo se. Žena jeho nabídku odmítla a Čech vyfasoval další obvinění – tentokrát za ovlivňování svědků. Teď čeká za mřížemi na soud, rozsudek by měl padnout v září.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.