Gangsteři nutili klučinu (†12) popravit nevinného muže: Radši sám zemřel, než aby zabil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Gangsteři nutili klučinu (†12) popravit nevinného muže: Radši sám zemřel, než aby zabil!

Srdceryvný moment, táta objímá těžce zraněného syna.
Srdceryvný moment, táta objímá těžce zraněného syna. (Foto: Profimedia.cz)

Gangsteři ho donutili vybrat si ze dvou děsivých variant: Buď zastřelí nevinného muže, nebo sám přijde o život. Angel Ariel Escalante Perez (†12) zvolil druhou možnost. Lidské zrůdy ho pak shodily z mostu.

Klučina ze středoamerické Guatemaly se vracel domů ze školy, když ho přepadli ozbrojení gangsteři a postavili ho před strašlivé dilema. Buď zastřelí nevinného řidiče autobusu, kterého zajali, nebo přijde o život sám.
Pád z mostu přežil, ale…

Angel se ale nechtěl stát zločincem, a tak gangsterům řekl, ať radši zabijí jeho. A dostal další, podobně hrůznou volbu – buď ho rozsekají mačetami, nebo ho svrhnou z mostu. Chlapec znovu zvolil druhou možnost. Pád ze 135 metrů jako zázrakem přežil, spadl totiž do hustého zeleného porostu. Ten ho však zároveň ukryl před záchranáři, kteří ho našli až po 72 hodinách. Živého, ale v ukrutných bolestech. V nemocnici, kde odvyprávěl svůj příběh tátovi, pak bojoval o život 15 dní. Zraněním ale nakonec podlehl…

Klučina obětoval vlastní život, než aby se stal vrahem.

Autor:  štš

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.