Soud roku s Petrem K.: Zbabělý egoista s vražednými sklony! Řekla psycholožka... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Soud roku s Petrem K.: Zbabělý egoista s vražednými sklony! Řekla psycholožka...

Petr Kramný u soudu
Petr Kramný u soudu (ČTK)

Petr Kramný, který čelí obžalobě z vraždy manželky a dcery během dovolené v Egyptě, trpí podle psycholožky Heleny Khulové poruchou osobnosti. Je to prý narcista a egoista. Expertka u soudu také řekla, že u něj chybí smutek po ztrátě blízkých.

"Chybí mu schopnost empatie. Je ochotný se podvolit, má sklony k obavám, může působit jako nespolečenský, žárlivý, nedůvěřivý či závistivý," popsala psycholožka osobnost obžalovaného. Podle ní Kramný v životě zažíval jen málo osobních či pracovních úspěchů. Dodala také, že je průměrně inteligentní.

Z posudku podle Khulové také vyplynulo, že Kramný se bál situace, kdy jej manželka opustí. "Má strach z opuštění. Do vztahu pak vstupuje násilí, zlost, nenávist, hněv. Neschopnost nést ztrátu manželky a následné zklamání může vyvolat až vražedné impulzy," dodala. Skutečnost, jak rychle Kramný po návratu navazoval nové vztahy, svědčí podle psycholožky o nedostatku citu a o egoismu. Dodala také, že Kramný může mít sebevražedné myšlenky. S ohledem na svou introvertní povahu je ale nijak neventiluje. Na vlastní život by si ale pravděpodobně nikdy nesáhl. "Pro provedení sebevraždy ale chybí deprese nebo beznaděj," řekla soudní znalkyně. Dodala, že případná rozšířená sebevražda měla zahrnovat i manželku a dceru.

Přečtěte si
mirkazam
10. 7. 2015 • 16:52

mdada49....

majojo
10. 7. 2015 • 07:22

No, hlavně že ty tak vesele a hojně mrdnikáš. Práci čest.

subrosa1976
9. 7. 2015 • 21:38

Všem těm chytrákům, co zpochybňují psychologické vyšetření bych poradila, aby nefušovali do oboru, kterému absolutně nerozumí!!! Těch 5 nebo 6 let ve školní lavici opravdu není pr.del a takto vystudovaný člověk má opravdu mnoho zkušeností, aby byl schopen odhadnout a stanovit charakter člověka. To, že některý psycholog má v rodině problémy, ještě neznamená, že není schopný...to může napsat opravdu primitiv a ten slavný češtinář, co tady hodnotí pravopis a ne obsah diskutujících si zřejmě spletl stránky... toto není diskuse, která hodnotí gramatiku!!! Kramný je vrah, jak vyšitý!!! Kramná v hotelu Titanic Palace byl jen jednou a bohužel naposledy a to s Kramným, nevím, kde berete takové cinty!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.