Petr K. a jeho Monika (†36): Manželství na ostří nože! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Petr K. a jeho Monika (†36): Manželství na ostří nože!

Monice sex-appeal nechyběl.
Monice sex-appeal nechyběl. (Foto: ČTK, Facebook)

Mezi nejsledovanější události tohoto týdne patří jednoznačně právě probíhající soud s Petrem Kramným (37), který je obžalován ze smrti manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8), které se měl před dvěma roky zavraždit na společné dovolené v Egyptě. Během soudního líčení vyplouvá napovrch řada pikantností z jejich soukromého života. Jaká to tedy byla rodina? Kdo byl u nich kápo? Jak to v jejich domácnosti vypadalo?

Přestože Kramný popsal své manželství jako spokojené a zmínil, že plánovali druhé dítě, taková idylka to podle svědků rozhodně nebyla. Obžalovaný na Moniku až chorobně žárlil. Vadilo mu, že si založila na Facebooku profil a že v něm měla i cizí muže. „Jednu dobu jsme se kvůli tomu hádali, když jsem přišel na to, že tam má 57 neznámých chlapů, které jsem v životě neviděl. Dal jsem jí na výběr. Buď já, nebo Facebook,“ uvedl Kramný, který své ženě vyhrožoval, že pokud si účet na so-
ciální síti nezruší, bude si muset sama platit náklady na živobytí, auto i internet. Hádky se mezi nimi tak vyhrotily, že Kramný Moničin účet na Facebooku zrušil. Ta si ho ale po čase obnovila a chodila na něj ke své kamarádce. Když na to přišel, musela mu dát heslo. Pak jí Facebook šmíroval.

 Kromě žárlivých scén si přestali rozumět i v intimním životě. „Řekl mi, že s Monikou to nebylo ideální… Nechtěla to (sex, pozn. red.) tak často jako on,“ uvedla ve své výpovědi Kramného kamarádka Kateřina. V posledních měsících za sex se svou manželkou měl platit. „Bylo to v rámci předehry,“ přiznal Kramný. „Je pravdou, že si myslím, že po jedenácti letech to nebude takové, jako když jsme se seznámili. Po návratu z akce, když jsme byli sami, byly tam nějaké návrhy předehry, že si zahrajeme na sekretářku, já jí dám tisíc korun,“ prozradil s tím, že se tyto hrátky měly odehrát měsíc před osudnou dovolenou.

Měla milence?
Souhra vázla i v pohledu na rodinné finance. Zatímco on byl šetřílek a každou korunu obrátil dvakrát, jeho manželka ráda rozhazovala. Nejraději za módu. Platit prý měla i hotely za svého milence Jána, který byl ze Slovenska. „Zeptala jsem se Moniky, co je pravdy na té nevěře. Ji to ani nezajímalo. Ján pak přijel pro Moniku, když jsem viděla, že je z něho nervózní, uklízela kvůli němu, tak jsem viděla, že mezi nimi něco bude,“ uvedla u soudu sousedka Světlana, která s Monikou jeden čas kamarádila. „Monika měla poměr s nějakým Slovákem. A ještě to platila, ty schůzky v hotelu. Měla platby na účtu, měla napsat do poznámky třeba, že je to za oblečení, nebo kamarádky jí daly peníze a ona jim je poslala zpět,“ řekl další svědek Petr.

Sestra bratrovi nevěří!
Také povahově byla Monika a Petr úplně jinde. On byl nespolečenský, tichý, uzavřený, nejraději by byl jen doma. Ona se naopak ráda bavila, milovala společnost a zábavu. „Monika měla dvě tváře. Jedna byla milá a laskavá, druhá falešná a panovačná. Toužila po luxusu a zapomněla na to, že si nevzala milionáře,“ prohlásila její bývalá kamarádka. „Bratr byl od dětství problematický. Měl výbuchy vzteku, odmítal chodit do školy, býval agresivní, občas někam utekl a nechtěl se vrátit. Nijak se to ale v rodině neřešilo,“ prohlásila o Kramném jeho sestra Lenka. V dospělosti s ním deset let nemluvila. Nepohodli se kvůli půjčce. Když ale došlo k tragédii, zkontaktovala ho a začala mu pomáhat. Po čase však v jeho nevinu přestala věřit. „Když byl ještě v Egyptě a já mu přes Skype oznámila, že třetinu majetku zdědí rodina Moniky, nastal výbuch emocí, byl nepříčetný. Říkal, že se s rodinou dělit nebude. Pak řekl, že Monika přišla s holým zadkem a s holým odejde. To už jsem nezvládla, přestala jsem se v pomoci angažovat,“ dodala. Když spolu na dálku hovořili, zajímalo ho jediné, zda mu Monika byla nevěrná. „Vůbec se nezabýval tím, že ztratil rodinu,“ pozastavila se nad jeho chováním. To, že mu nevěří, že je nevinný, mu po jeho návratu do Čech řekla i osobně do očí. „Vysmál se mi. Řekl, že nejsou žádné důkazy,“ doplnila.

Jací byli rodiče
Dceru Klárku prý rodiče vychovávali dobře. Monika jí věnovala veškerou pozornost a péči. „Dobře se o ni starala, stejně tak i o domácnost,“ řekl Moničin bratr Radmil. „Ke Klárce, jak byla malá, se snacha chovala pěkně,“ souhlasila Kramného matka Irena. Posléze však dodala: „Když Klárka chodila do školky, tak jednou třeba říkala, že mamka s taťkou nemluví, protože přivedla na noc kamarádku, když byla opilá.“
Kramný si otcovské povinnosti plnil o něco méně. Klárce se zase až tolik nevěnoval, většinu času trávil v práci a výchovu nechával spíše na své manželce.

Autor:  dan

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.