Soud s Petrem K.: Tajný trumf státního zástupce Víta Legerského! Co je na záhadných fotkách? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Soud s Petrem K.: Tajný trumf státního zástupce Víta Legerského! Co je na záhadných fotkách?

Petr K. se usmíval jen do chvíle, kdy žalobce oznámil nový důkaz.
Petr K. se usmíval jen do chvíle, kdy žalobce oznámil nový důkaz. (Foto Aha!: Martin Sekanina, Zbyněk Pecák)

Jde prý o trumf žaloby, o kterém Petr K. (37), obžalovaný ze zabití manželky Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) elektrickým proudem, nevěděl. Záhadné fotografie během hlavního líčení znenadání vytáhl státní zástupce Vít Legerský. Neřekl, co na nich je. Obhájkyně Petra K. Jana Rejžková ale tvrdí, že dokonce jeho klientovi pomohou!

Podle Rejžkové rozhodně o žádný trumf nejde. Spíše je to naopak. „Dosvědčují tvrzení mého klienta. Na fotkách je prostěradlo i koše na zvratky,“ prozradila Rejžková. „Fotografie pocházejí z 30. července,“ řekla obhájkyně Petra K.

Fotky vytáhl Legerský na závěr třetího dne. „Jde o fotografie pořízené přímo na místě činu,“ řekl soudkyni Renatě Gilové. Ihned je dostala do rukou i Rejžková – a byla z nich překvapená. Viděl je i Petr K., který na ně rovněž jen nevěřícně zíral.

Legerský pak vysvětlil, proč fotky předložil až nyní. „Hurghada je poslala až po podání obžaloby,“ řekl stručně na vysvětlenou. Vysvětlil, že na fotkách jsou těla obětí. Nechtěl ale potvrdit, zda snímky dokazují výpověď Petra K.



Autor:  et,kon

Přečtěte si
st.rec
3. 7. 2015 • 16:07

Snad najednou nenašel první přímý důkaz?Už někdo zjistil nebo objasnil proč egypťani tak posr...pitvu a co tím chtěli zakrýt?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.