Útok islamistů na továrnu ve Francii: Policie našla lidskou hlavu! Jednoho z útočníků chytili... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Útok islamistů na továrnu ve Francii: Policie našla lidskou hlavu! Jednoho z útočníků chytili...

Z místa útoku je zatím jen velmi málo informací...
Z místa útoku je zatím jen velmi málo informací... (ledauphine.com)

Zřejmě jednoho mrtvého a dva lehce zraněné si dnes vyžádal atentát v průmyslovém závodě u Lyonu na jihovýchodě Francie. Policie už podle médií zatkla muže, který je z útoku podezřelý. K továrně přijel podle bezpečnostních zdrojů s další osobou.

Nejméně jeden útočník mával podle očitých svědků před explozí islamistickou vlajkou. Na místě se našla oddělená lidská hlava s arabskými nápisy. Premiér Manuel Valls nařídil zvýšenou pohotovost ve všech podobných objektech v kraji.

Domnělí pachatelé podle médií přijeli autem krátce před desátou hodinou k továrně na výrobu průmyslových plynů společnosti Air Products v obci Saint-Quentin-Fallavier. Před explozí autem najížděli na plynové bomby, které tam byly uskladněny. Do továrny vstoupil prý jen jeden z podezřelých.

Oddělená hlava, která se našla před vstupem do budovy, byla nalezena na přilehlém plotu asi deset metrů od těla, které podle médií nepatří nikomu ze zaměstnanců podniku. Nejasné jsou i další okolnosti a motiv atentátu. Podle médií je obětí druhý z atentátníků, zatímco zranění utrpěli dva zaměstnanci továrny.

Přečtěte si
dzambulka007
28. 6. 2015 • 19:23

Které kolonie jsou naše?

-bello-
27. 6. 2015 • 00:56

gurke to nic není, před tím co nás čeká varuje už celý loňský rok na svém blogu český lékař v Anglii: vygoogluj : " Neberme si příklad z Británie...“ , „Jak jsem viděl starou dobrou Anglii...“ , " Všední den s islámem aneb vánoce letos povolili." Ukázka života s muslimy v Anglii: Tak například, pokud si chce někdo objednat brzy ráno taxi a je zrovna ramadan, má smůlu. Dispečerka jen milým hlasem doporučí, ať si raději zajistí alternativní dopravu, protože všichni řidiči jsou muslimové a prostě nepracují. Nebo takový nákup v supermarketu. Pokud má někdo v košíku třeba slaninu a pivo, může se mu stát, že ho muslim u pokladny odmítne. Takový zákazník pak musí vystát ještě jednu frontu, tentokrát k nemuslimskému pokladnímu," popsal Rogozov své dennodenní zkušenosti.

-bello-
27. 6. 2015 • 00:46

nilud nás se Řecko netýká, my nemáme euro, nedoplácíme na něj.Nejvíc pohledávek tam měly německé banky. Německo a Merckelová si moc pískat nemůže.Německé banky hospodařiliy asi tak podobně jako ty při krizi na Wall Streetu. Dluhy bank stát musel odkoupit a jak jsou na tom dnes nevím, ale před 5 lety se potáceli ode zdi ke zdi.Je v jejich zájmu , aby EU cpala do Řecka peníze. Zpráva z r. 2010 : Německý státní dluh se v r. 2010 zvýšil na rekordních 1,76 bilionu eur (zhruba 44,5 bilionu Kč). Oznámila to ve své aktuální měsíční zprávě německá centrální banka Deutsche Bundesbank. Zadlužení Němců tak dosáhlo 73,2 procenta hrubého domácího produktu, což je výrazně nad 60 procentní hranicí povolenou Evropskou unií. Centrální banka proto vyzývá německou vládu k tvrdým úsporným opatřením. Jen na pomoc postiženým bankám německá vláda loni vynaložila 45 miliard eur.

-bello-
26. 6. 2015 • 22:43

parlament EU měl už dávno možnost podle ústavy EU vracet je od břehů.Místo toho nechají Evropu zasvinit a řeší kvóty.A Sobotka nám tam jede pro nášup. Francii oplotit, nechali si levnou pracovní sílu přerůst přes hlavu a mají místo toho 5 miliónů radikálů a tisíce budoucích v přístavech a za chvíli začne exodus za příbuznými. Zeman poslance usměrňoval, že ne přistěhovalce, to ať se řeší u nich doma.Máme zbabělou vládu. Jo, mít tady Putina , čím dál víc mu fandím a i tomu jeho přezírání EU komandů, protože on si Rusko hájí, nás vláda prodává a přitom to ani nejsou běženci z našich kolonií!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.