Jeden polibek za druhým: S kým se to Klaus hubičkoval? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jeden polibek za druhým: S kým se to Klaus hubičkoval?

Z téhle pusy se Klausovi zkroutilo i sako :)
Z téhle pusy se Klausovi zkroutilo i sako :) (Foto Aha!: Ladislav Křivan)

Velkou oslavu 74. narozenin uspořádal letos bývalý prezident Václav Klaus. Přišli politici, přátelé i rodina. Bývalý prezident si užíval oslavu, aniž by však po jeho boku stála manželka Livia. Že by se na ni zapomnělo? 

Livia Klausová stále pracuje na Slovensku jako česká velvyslankyně. Vzdálenost mezi Prahou a Bratislavou se však nezdá být nepřekonatelná, a to obzvlášť v době oslavy manželových narozenin. Možná měla bývalá první dáma neodkladný program, možná ale oslavu promeškala záměrně...

Nebylo to ostatně poprvé, kdy Klausová promeškala manželovu oslavu. Na zahradní narozeninové párty chyběla i loni, a to i přesto, že ve svém zaplněném velvyslaneckém programu jistě nemá tolik volna, aby se mohla tak často stýkat se svými vnoučaty. Ta jak loni, tak i letos byla mezi pozvanými a dědovi popřát dorazila. Už moc ne Nehledě na to, kde přesně Livia Klausová trávila středeční odpoledne, neměl její muž o zábavu a ani o polibky nouzi. Manželé Klausovi se na veřejnosti spolu ukazují jen velmi zřídka. Skoro to vypadá, jako by se scházeli jen kvůli oficiálním akcím. To alespoň potvrzují jejich poslední společné fotografie, které jsou z předávání státních vyznamenání na Pražském hradě.



Přečtěte si
fizi
21. 6. 2015 • 14:45

No fuj teda.Moje babička říkávala:raději bych podržela psovi,než takovému...obracejí se mi z něho nehty.

havran2
19. 6. 2015 • 08:55

KLAUS-HNUSNÝ DĚDEK!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.