»Mužožena« z pohřbu Bartošové chce po lékařích miliony: Pohlaví mi rozebrali jako mozaiku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

»Mužožena« z pohřbu Bartošové chce po lékařích miliony: Pohlaví mi rozebrali jako mozaiku!

Operace jí prý zničila život.
Operace jí prý zničila život. (Foto Aha! : Petr Novotný)

Žena - muž Diana Polyáková (47) z Prahy žaluje čtyři nemocnice za to, že ji prý donutily přeoperovat se z muže na ženu. K soudu přišla s vírou, že získá 17 milionů.

Unikátní spor vede Diana, která se dříve jmenovala Gabriel, s nemocnicemi už několik let. Tvrdí, že lékaři jí chybně diagnostikovali transsexualitu a pak ji donutili k operaci. „Byl jsem zdravý, v mužském těle jsem se netrápil,“ svěřila se včera Aha! u soudu Diana. Přitom ještě jako Gabriel šel k sexuologovi proto, že se zamiloval do muže a neví, co s tím má dělat. Lékař jednoznačně poznal transsexualitu. Diana pak s operací souhlasila. „Věřila jsem doktorům, že mi to pomůže,“ tvrdí. Po operaci ale přišly na Dianu deprese, ztratila práci, lidé ji pomlouvají, má stupeň invalidity číslo 3. Navíc nemůže vůbec sexuálně žít. „Nemám orgasmus, jen sem tam suchý v noci. Pohlaví mi při operaci rozebrali jako mozaiku,“ postěžovala si.



Autor:  mts

Přečtěte si
hejhej
12. 6. 2015 • 08:13

Tato osoba je hloupá od pohledu. Chce hlavně peníze. Nikdo z lékařů by přeměnu neprováděl bez podrobné informace. Pokud ta krá.va nechápala, do čeho jde, je to jenom její problém.

joudajoudovy
12. 6. 2015 • 07:07

sorry, dalsi vycurany romak..... nejdrive to byla udajne vynucena sterilizace, kterou romky pisemne stvrdily a financni odmenu po zakroku dostaly a nyni tento zneuzity chudacek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.