Zázrak: Můžete pšoukat, jak chcete a nikdo nebude cítit žádný zápach! Vynález mění životy statisícům lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zázrak: Můžete pšoukat, jak chcete a nikdo nebude cítit žádný zápach! Vynález mění životy statisícům lidí!

Zkouška prádla způsobovala výbuchy smíchu...
Zkouška prádla způsobovala výbuchy smíchu... (Foto: Youtube.com)

Už se vám někdy stalo, že jste byli na akci a kvůli plynatosti jste se museli často přesunovat po místnosti, abyste zápach mohli svést pokaždé na někoho jiného? Popřípadě ta horší varianta, když si užíváte romantické chvilky ve dvou a vy celou dobu myslíte jen na svou obtíž, kterou už tentokrát nebudete mít na koho svést, takže se nakonec rudí až na zadnici budete muset omlouvat? I když se to snažíme trochu zlehčit, problémy s plynatostí jsou velmi nepříjemné, obzvlášť, když zkoušíte nejrůznější tablety a nic nepomáhá. Konečně je tu něco, co vaše problémy zcela vyřeší!

Převratným výrobkem je spodní prádlo Shreddies, které filtruje plyny! Nabízí tedy řešení těm, kdo trpí IBS (syndrom dráždivého tračníku), gastritidou, Crohnovou chorobou, kolitidou, potravinou nesnášenlivostí a mnoha dalšími střevními a trávícími obtížemi. Shreddies zlepšují nejen fyzické příznaky, ale také pomáhá snižovat úzkosti spojené s těmito problémy. Úzkost totiž u jakéhokoliv ze zmiňovaných problémů může stav ještě zhoršit.


A jak tedy prádlo funguje? Uprostřed zadní strany prádla je uhlíkový panel, který z plynu vyfiltruje zápach a z prádla tedy vychází vzduch bez zápachu. Důležité je, aby prádlo člověku dobře sedělo a vzduch neunikal například nohavicemi. Zkrátka musí perfektně sedět jak u nohavic, tak i v pase. Výrobci rovněž doporučují, aby člověk při stání nebyl rozkročený a i při sezení měl nohy u sebe, tím totiž případný plyn nasměruje rovnou do panelu. Zdá se tedy, že všichni, kteří trpí plynatostí mají vyhráno!  



Autor:  gre

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.